Arkadaşla slm hepinize şimdi ufak bi anımı anlatmak istiyorum bu konuda anlattıgım gibi icimizdeki seslerin kaynagı nedir acaba size soruyorum.

13 14 yaşlarındaydım.O zaman arkadaşlar ufak tefek hırsızlıklar yapıyorlardı.Onlardan banada bulaştı bende 1 kac kere ufak tefek bakkaldan bi şeyler caldım.Sonra bi gun yine markete gitmiştim.Orda reyendo gezerken buyuk milka cikolatalardan cebime attım.İcerde geziyodum başka,para ile bi şeyler alayım diye ama icimden yaptığım şey icime hic sinmiyodu.İcimden bi his yapmamı soyluyodu.Daha sonra bende cikolatayı aldıgım reyondan tekrar gecerken calmak icin aldıgım cikolatayı yerine koydum ve başka bi şey alıp kasanın yanına gittim.

O sıralarda da markette hırsızlık olayları cok oluyomuş.Bıkmışlar artık.Aldıgım şeyin parasını odedim.Sonra yanıma ordaki calışanlar geldi ve beni depoya goturduler.Yanlarında ki diğer market calişanı beni cikolatayı cebime atarken gordunu soyluyordu.ama ustumde hic bi şey bulamadılar.Bulsaydılar temiz bi dayak yiyecektim ve karakolada haber vericeklerdi.

Evet ben o gun cikolatayı calmak icin cebime koymuştum market calişanı beni gordu ama onu tekrar yerine koyarken gormedi.O gunden sonra bi daha hırsızlık yapmadım yapmamda yani hicimizden bi şey ,bizi bazen yonlendiriyor.