Apple'ın mobil işletim sistemi iOS'un kapalı kaynak oluşu pek cok kişiyi rahatsız ediyor. Zira bu kaynak yapısı nedeniyle iOS, Android'e oranla cok daha kısıtlı bir işletim sistemi olarak karşımıza cıkıyor. İşte hem iPhone hem de Android kullanmak isteyenler icin MESUIT adında bir kılıf uretildi. iOS işletim sistemin kapalı kaynak olması, bazı Apple kullanıcılarının en buyuk şikayetleri arasında yer alıyor. Bu kullanıcılar daha ayrıntılı calışma yapmak istediğinde, işlerini halledebilmek icin Android işletim sistemli telefonlara yonelebiliyor. Apple'dan vazgecemeyen kullanıcılar ise Android tabanlı ikinci bir telefon alma gereksiniminde bulunuyor. Bu durumu ortadan kaldırabilmek icin Cinli ureticiler MESUIT adında iOS'u Android'e ceviren kılıf uretti. Bu kılıf iOS işletim sistemine zarar vermeden, iPhone'da Android işletim sistemi kullanmamıza imkan tanıyor. MESUIT, herhangi bir akıllı telefonda bulunan donanıma sahip. Ayrıca uzerinde batarya bulunduğu icin telefon şarjını da tuketmiyor. Lightning port ile telefona bağlanan cihazın donanımı şu şekilde: - MediaTek'in sekiz cekirdekli MT6753 işlemci - 2GB RAM - 802.11b / g / n WiFi, Bluetooth 4.0 - 32GB/64GB/128GB depolama secenekleri - 1,700 / 2,500 mAh batarya iOS'u Android'e ceviren kılıf, iPhone 6 ve 6s modelleri icin 999 yuan (150 dolar), iPhone Plus modelleri icin 1,099 yuan (165 dolar) dan satışa sunuluyor. yenisafak