Apple, Turkiye'de ikinci Apple Store'u acmasına rağmen teknik servis sıkıntısı cozulebilmiş değil. iPhone'larında ve iPad'lerinde teknik sıkıntı bulunan vatandaşlar Apple'ın online randevu sisteminden gunlerce uğraşmalarına rağmen randevu alamıyor. Apple'ın internet sitesinden online randevu almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bir nokta var. Randevu icin siteye gece 00:00'da girilmelidir. Apple Store yetkilileri Zorlu Center'dan sonra Akasya Alışveriş Merkezi'nde acılan ikinci mağaza ile birlikte bu sıkıntının cozuleceğini soyluyor. İŞTE O ŞİKAYETLERDEN BAZILARI Apple Store Telefonun Değişmesi İcin Randevu Al Diyor Ama Alınmıyor! #iphone 5 telefonumun sleep butonu bozuldu, kontrol ettiğimde #iphone 5 'lerde boyle bir sorun olduğu ve telefonun Apple tarafından değiştirildiğini duydum. Apple Store'a gittiğimde bu is icin randevu almam gerektiğini belirttiler. Randevu almak icin siteye girdiğimde ise surekli uygun randevu bulunmuyor seklinde bir ekranla karşılaşıyorum. Randevu alamadığım icin telefonumu değişemiyorum ve bozuk bozuk kullanmak zorunda kalıyorum. Bu tip bir durumda randevuya zorlanmanın doğru olmadığını duşunuyorum, acilen telefonumun değistirilmesini istiyorum. Apple Store Randevu Vermiyorlar! Uzun suredir arızalı olan #iphone 5 urunum (ilk başta acma kapama duğmesi arızalandı, sonra arka kamera gitti, pil %25 kapanıyor) icin nerede ise 3 aydır randevu almaya calışıyorum. Ama yok, birgun elbette servise goturmeyi başaracağım telefonu. O zaman alacağım cevabı da biliyorum. "Garanti sureniz dolmuş uzgunuz" kehanet yapmıyorum. Apple gibi dunyaya teknoloji satan bir firmanın bu randevu sistemine 3 dakikada cozum bulabileceğinden eminim. Tabi kendileri cozum bulmayı isterlerse. Bilincli olarak insanları bu şekilde surundurduklerini duşunuyorum. Yalnız şunu unutmayın Apple kardeşler, arızalı bir piyasaya suruyorsanız arkasında duracaksınız. Apple'da cozulmez ise tuketici hakem heyetine gideceğim... Apple Store Hatalı iPhone'un Değişimine Randevu Vermiyor! Arızalı olduğu seri numarasından belli olan iPhone'u değiştirme sozu verip bir turlu randevu vermiyorlar! Apple Store Randevu Alamıyorum! Apple Store'dan rezervasyonu alamıyorum. Telefon pil değiştirme programına uygun fakat rezervasyon alamıyorum 1 aydır. Paranla rezil olmak demek bu olsa gerek... Apple Store Randevu Alamıyorum Telefon alalı 1 yıl oldu 4 aydır şarj soket girişi bozuk. Şarj cok cabuk bitiyor. Randevu alamıyoruz. Teknik servis ağı genişletilmeli ya da randevu ile calışıyorsa eleman sayısı artmalı, herkes randevu alabilmeli. Yazık verilen paraya. Apple Store Randevu Alamıyorum! Bir haftadır telefonumu getirmek icin Apple Store Genius Bar'dan randevu almaya calışıyorum (Apple sitesinden) ancak surekli hata veriyor mağazada boş gun yok diyor. Kaynak __________________