PDU ® iPhone 8'in tanıtım tarihi belli oldu
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- PDU ® iPhone 8'in tanıtım tarihi belli oldu
-
11-10-2019, 13:34:53Kayıtlı ÜyeApple'ın yıllık telefon tanıtımını bu yılın eylul ayında gercekleştirmesi bekleniyor ve bu arada şirket duzenleyeceği etkinlikte, yeni iPhone 8, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'ı duyuracak. Apple personeline gonderildiği iddia edilen notta, tanıtımın 17 Eylul'de yapılacağını ortaya koyuyor. Personel notunda, AppleCare personelinin en yoğun olacağı gunler icin karartma tarihlerinden bahsediliyor. Tarihler 17 Eylul ve 4 Kasım arasında değişiyor. 17 Eylul gunu pazar gunune denk geliyor ancak, etkinliğin o tarihte gercekleştirileceği ihtimali cok duşuk. Bu tur etkinliklerde son bir kac yılda nasıl duzenlendiğini goruyoruz. 2016 yılında Apple, iPhone etkinliğini 7 Eylul Carşamba gunu duzenledi. Benjamin Geskin tarafından yayınlanan bir notta, "Bildiğiniz gibi, Eylul ayında yeni urun duyuruları ve lansmanları var" dedi. Benjamin Geskin, son zamanlarda iPhone 8 ile ilgili pek cok soylenti paylaştı, ancak paylaştığı bazı bilgilerinden %100 emin olmadığını soyledi. Bununla birlikte, resmi acılış tarihi henuz acıklanmadığından, bu bilgilere kesin gozuyle bakmamalıyız. Ayrıca, yeni telefonların cıkış tarihi, telefonun acıklanacağı birkac gun sonra 25 Eylul olarak belirtildi. Bazı raporlarda ise iPhone 8'in gonderimlerinin uretim sorunları yuzunden ertelenebileceği iddia edildi. Yeni iPhone 8'de Optik Dokunma Kimliği bekleniyor Daha once yayınlanan bir rapora gore, iPhone 8'in OLED ekranında optik bir Touch ID ozelliği olabilir. Optik parmak izi sensoru, kullanıcıların parmaklarını ekranda tutmalarını ve telefonun kilidini acmalarını sağlar. Bunun dışında, iPhone 8, 4.7-inc iPhone 7s ve 5.5-inc iPhone 7s Plus gibi kablosuz şarj ile birlikte gelecek. Dahası, OLED iPhone'un 5.8 inclik uctan uca ekrana sahip olması ve en yeni A11 işlemciyi calıştırması bekleniyor. Ayrıca 3D yuz tanıma ve artırılmış gerceklik ozellikleri ile gelecek. Aşağıda ve sonraki sayfalarda şimdiye kadar sızdırılan iPhone 8 fotoğraflarını inceleyebilirsiniz. Kaynak __________________