İphablet, İpad Pro ve Diğer İpad'lerle Birlikte Tanıtılacak
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- İphablet, İpad Pro ve Diğer İpad'lerle Birlikte Tanıtılacak
-
11-10-2019, 13:29:20Kayıtlı ÜyeSon gunlerde Apple ve yeni iPhone'larla ilgili bircok sızıntı gundeme geliyor. Sızıntı Top 10 listesinde artık iPhone, HTC One M8'i gecmiş durumda. İddialar, rivayetler, analizler bircok şey var, ama bunların ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilmiyoruz. Apple ise klasik olarak 3 maymunu oynuyor. Aslında 4 maymun oldu. Gormedim, duymadım, bilmiyorum ve yorum yapmıyorum! Her neyse bunları bir kenara bırakırsak son bilgilere, iddiacıklra goz atalım. Asyalı isimsiz kaynaklara gore 4.7 inc'lik iPhone eylul ayında, 5.5 inc'lik iPhablet ve 12 inc'lik iPad Pro ise iPad Air 2 ve iPad mini 3'le birlikte ekim sonunda tanıtılacak. iWatch ise bu sene yok, 2015'e sarkmış. Ortaya atılan iddialar kafayı iyice karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor. Daha once iPad Pro'nun ekosistemden dolayı rafa kaldırıldığı, iPhablet veya 5.5 inc'lik modelin ise hucre ve ince pil sorunundan dolayı ertelendiği soylenmişti. Elimizde Apple'ın ne yapacağına dair kesin bir bilgi yok. Filmin sonunu ise ancak Apple etkinliğinde oğrenebiliriz. Etkinlik demişken haziran başında gercekleşecek olan WWDC'de belki bazı ipucları ortaya cıkabilir. Tanıtılması beklenen iOS 8 yeni iPhone'la ilgili bilgi verebilir. http://www.sondakika.com/haber/haber...lerle-6044665 __________________