Apple'ın yeni iPhone'larını tanıtacağı tarih netleşmeye başladı. Gectiğimiz hafta Mac4Ever'ın ortaya attığı tanıtım tarihi The Wall Street Journal ve TechCrunch tarafından da onaylandı. Apple, iPhone 4s'ten beri Eylul ayında yeni iPhone modellerinini tanıtıyor. Bu yıl uc model birden tanıtması beklenen şirketin 12 Eylul'de tanıtım etkinliğini gercekleştireceği iddia edilmişti. iPhone 8 klonu ortaya cıktı! Apple'ın bu yıla ozel olarak tasarladığı iPhone 8'in daha tanıtılmadan klonu ortaya cıktı.... Bu iddia hafta başında The Wall Street Journal tarafından desteklenmişti. Dun de TechCrunch sitesi Apple'ın 12 Eylul'e kilitlendiğini acıkladı. Yeni iPhone'lar 12 Eylul'de tanıtılıyor! Apple'ın onuncu yıla ozel bir iPhone modeli tasarladığı kesinleşmiş durumda. Bu ozel telefonun tanıtım organizasyonunu Apple Park'taki Steve Jobs Tiyatrosu'nda duzenleyerek hem tiyatronun acılışını gercekleştirmek hem yeni iPhone icin unutulmaz bir etkinliğe imza atmak istiyor. TechCrunch'a gore Apple 12 Eylul'e kilitlenmiş durumda. Ancak bu tarih Apple'ın yeni Apple Park kampusundeki Steve Jobs Tiyatrosu'ndaki calışmayı zamanında tamamlayıp tamamlayamayacağına bağlı olarak değişebilir. Medya davetiyeleri etkinlikten 7-10 gun once gonderildiği icin eğer tiyatro tamamlanamayacaksa Apple'ın bu organizasyonun yeri konusunda karar vermesi icin cok az bir sure kaldı. Etkinlik 12 Eylul'de ise en gec 5 Eylul'de davetiyeler gonderilecek. Tanıtım icin alternatif olarak San Francisco'daki Bill Graham Civic Auditorium secilebilir. Oditoryum'un programında 12 Eylul haftası boş gorunuyor. Apple'ın bu etkinlikte iPhone 8 (ismi netleşmedi) iPhone 7s, iPhone 7s Plus ve yeni Apple Watch'u tanıtması bekleniyor. iOS 11 ne zaman yayınlanacak? Apple, iki yıldır yeni iPhone tanıtımından sonraki hafta Pazartesi gunu yeni iOS surumunu yayınlıyor. Bu yılki etkinlik muhtemelen 12 Eylul'de gercekleşecek. iOS 11'in de 18 Eylul Pazartesi gunu yayınlanması bekleniyor. iPhone 8'in de icinde bulunduğu yeni iPhone modelleri icin 15 Eylul Cuma gununden itibaren on siparişin başlaması ve 22 Eylul'den itibaren de iPhone'ların sahiplerine ulaşmaya başlaması bekleniyor. Apple'dan resmi acıklama gelmedikce bu tarihler kesin değil. Ancak Apple'a yakın kaynakların tarih konusuda kolay kolay yanılmadıklarını da belirtmek gerek. shiftdelete