iPhone 8 ve Karşılaştığım problemler
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 8 ve Karşılaştığım problemler
-
11-10-2019, 13:07:46Kayıtlı ÜyeArkadaşlar merhaba.. 22 Ekim'de iPhone 8 satın aldım. Fakat sıkıntılar mevcut. Şahsi telefonuma ait problemler de olabilir genel problemlerde olabilir. Ama yinede buraya yazmak istedim. 1)Oncelikle bir once ki modellerim olan 5s ve 6s telefonlarım da yaşamadığım otomatik olarak uygulama ve iOS guncellemelerini (Hucresel veriden indirmeyi aktif etmeme rağmen) otomatik olarak yapmıyor. Surekli olarak AppStore ve Ayarlar kısmından Yazılım Guncelleme kısmını kontrol etmem gerekiyor. 2) Pil durumu farketmeksizin telefon tuş kili modundayken 3-5 dakika gecince sesi ON/OFF yapma tuşunu OFF kısmına getirince telefon sessiz (titreşim) moduna gecmiyor. Telefonun tuş kilidini acmam gerekiyor sessiz moda gecmesi icin. Yine once ki modellerim de bu problemi yaşamadım. 3) Ana ekran sayfaları arasında geciş yaparken ara ara donmalar oluyor ve tonlarca para verdiğim cihazda bunu yaşayınca sinirlerim bozuluyor. 4) Telefon goruşmesi esnasında telefonu kulağıma getirince ekran kapanıyor (doğal olarak) ama yine goruşme devam ederken telefonu kulağımdan cekince ekran acılmıyor (muhtemelen sensor problemi olabilir). Yada yazılımsal problem olabilir mi? Bilen arkadaşlar cevaplayabilir. 5) Kamera menusunde telefonu yatay/dikey pozisyona getirirken arada sağ/sol (konumu değişiyor) kısımlarda siyah kısım beliriyor. Şimdilik karşılaştığım sorunlar bunlar. Telefonu satın aldığım gun 30cm yukseklikten duşurdum sağ alt kısmında hafif ezik oldu. Bu darbeden dolayı mı yoksa telefonun donanımsal/yazılımsal problemi mi bilemiyorum. Bu durumlarda kıstasında telefonu garantiye versem sıfır cihaz temin ederler mi bana? Yoksa darbeyi bahane edip tamir etme yoluna yada garanti dışı sayma yoluna giderler mi? Problemlerim bunlar genel olarak bilgisi/yaşadıkları olan cevaplayabilirse sevinirim. __________________