iPhone 5S'in ne artısı var acaba ?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 5S'in ne artısı var acaba ?
-
11-10-2019, 13:04:24Kayıtlı ÜyeBildiğiniz gibi dun Apple iPhone 5S ve 5C'yi tanıttı.Acıkcası ''Ucuz iPhone'' olarak nitelendirilen iPhone 5C'yi beğendim ancak iPhone 5S'in ozellikleri vasatın altında gibi geldi bana hele ki Samsung Galaxy S4 ile karşılaştırıldığında kim iPhone'u tercih eder gercekten cok merak ediyorum.iPhone 5 kullanıcısıyım ve telefonumu iPhone 5S'in ozellikleriyle karşılaştırdığımda neredeyse hic bir fark goremiyorum.Parmak izi okuyucu cok onemli bir ozellikmiş gibi lanse ediliyor ama bu ozellik Motorola Atrix tarafından 3 yıl once zaten var edilmişti.Şimdi bize yıllardır yeniliklerin oncusu olarak kabul ettirilen Apple o kadarda yenilikci değil mi sizce de? Lansmanı izleyemeyenler icin kısaca iPhone 5S www.youtube.com/embed/obh9f2H4QPg www.youtube.com/embed/rwpWYCFnotk Urunun ABD'de şu fiyatlardan satışa cıkacağı soylentiler arasında iPhone 5s 16GB = RM2,199 iPhone 5s 32GB = RM2,499 iPhone 5s 64GB = RM2,799 iPhone 5c 16GB = RM1,799 iPhone 5c 32GB = RM2,199 __________________