iPhone X uretim sorunları sonunda cozuldu. 2018 yılına kadar satın almanın zor olduğu iddia edilen cihazda stok sorunu yaşanmıyor. iPhone X uretim sorunları cozuldu! Daha tanıtımı bile yapılmadan Apple’ın yeni telefonu iPhone X’da uretim sorunları yaşayacağı haberleri gundemden duşmuyordu. Bircok analist 2018 yılına kadar iPhone X’a ulaşmanın zor olduğunu iddia ediyordu. Fakat şu an itibari ile ABD’de bile Apple online mağazasından sipariş edilen iPhone X’u 1-2 hafta icinde teslim almak mumkun. Konuyla ilgili yorum yapan unlu analist Ming-Chi Kuo, yayınladığı bir raporunda iPhone X uretim sorunları cozulduğu icin cihaza ulaşmanın kolay olduğunu soyluyor. Kuo, gunluk iPhone X uretiminin en az 3 kat arttığını belirtiyor. Sadece birkac hafta once, Foxconn gunde 50.000-150.000 adet iPhone X uretirken şu anda bu sayı gunluk 450.000-500.000 adete ulaşmış durumda. Kuo, tatil ceyreğinde iPhone X satışlarında ilk gunlere oranla % 10-20 artış yaşanacağını duşunuyor. 2018 yılında Apple’ın iPhone satış rekoru kırması bekleniyor. Morgan Stanley analistleri Apple’ın 2015 yılında iPhone 6 serisi ile yakaladığı 231,2 milyon adetlik iPhone satış rakamını gecerek 262 milyon iPhone satışı yapacağını duşunuyorlar. shiftdelete
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone X iPhone X uretim sorunları aşıldı