Jailbreak denilince akla ilk gelen isimlerden olan Jay Freeman Saurik, iOS 11.0-11.1.2 Jailbreak’leri icin Cydia desteği uzerinde calıştığını doğruladı. Pek cok kişiye gore Jailbreak dunyasının babası olarak kabul edilen Jay Freeman Saurik, onumuzdeki iOS 11.0-11.1.2 Jailbreak’leri icin Cydia desteğinin geldiğini doğruladı. Bazı konularda bir nevi sitem eden Saurik, şu anda Cydia’yı korumak icin cok fazla para harcadığını ve durust olmak gerekirse genel bir jailbreak’e sahip olmamamızın sebebinin bu olduğunu acıkladı. Saurik, bir Reddit gonderisinde, “Asla milyonlar kazanmadım ve şu anda her ay Cydia uzerinde cok fazla para kaybediyorum. Gunluk bir işim var ve Cydia’ya odeme yapmak icin kendi kazanclarımdan harcıyorum. Bu şekilde iOS 11 guncellemeleri uzerinde calışıyorum, cunku sizin gibi insanların her zaman bu cabalarım icin bana teşekkur ettiklerine inanıyorum. Buna gercekten inandığım icin jailbreaking konseptine duyduğum tutkuyu surdurmeyi başardım” dedi. Saurik, yıllarca Cydia’yı koruduğu icin yıllar icerisinde pek cok borc batağının altına girmiş. Buna rağmen yeni surumleri cıkartmak icin parasından ve zamanından harcamaya devam ediyor. Umarım, tum bunları yaparken kendisini cok daha kotu bir yerde bulmaz. Yeni Cydia’nın yakında iPhone X gibi yeni amiral gemilerini suslemesi bekleniyor.
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Jailbreak’in Babası Saurik, iOS 11’e Ozel Cydia Uzerinde Calıştığını Doğruladı