Apple, şu ana kadar tanıtılan en iyi iPhone olduğu soylenen iPhone X'un selfie maharetleri icin yeni bir tanıtım videosu yayımladı. Apple, iPhone’ların 10. yılına ozel olarak tanıttığı yeni akıllı telefonu iPhone X’un selfie yeteneklerini gosteren yeni bir tanıtım videosu yayımladı. Videonun arka planında dunya şampiyonu efsane boksor Muhammed Ali’nin sozlerini kullanan Apple, yuksek sesle bağırıyor: Ben en iyisiyim. Muhammed Ali’nin yalnızca boks değil spor tarihinin en unutulmaz isimlerinden biri olduğu tartışılmaz bir gercek. Fakat Apple’ın en iyi on kameraya sahip olup olmadığı biraz daha tartışmaya acık bir konu olabilir. Yine de son sozu soyleyecek olanlar daima iPhone X ve diğer amiral gemisi kullanıcıları olacaktır. iPhone X’un maharetli on kamerası, tıpkı arka kamerada olduğu gibi arka plan bulanıklığı gercekleştirebiliyor. Bu elbette guzel bir ozellik. Fakat selfie’lerin temel amacının fotoğrafı ceken kişi ile arka plandaki nesne ya da manzarayı aynı kareye sığdırmak olduğu duşunulurse, arka plan bulanıklığı olmazsa olmaz bir ozellik de değil. iPhone X’un on kamerasının bir başka ozelliği ise son derece canlı ve net selfie’ler cekebiliyor olması. Hatta oyle ki; cihaz ilk satışa cıktığında bazı kullanıcılar yuzdeki kusurları gosterdiği icin kameranın netliğinden şikayet etmişti. Elbette ki kalite de bir yere kadar. Eğer selfie cektiğiniz ortamda ışık biraz azalırsa kameradan iyi bir fotoğraf cekmesini beklemeyin. Her urunun olduğu gibi iPhone X’un da hem iyi hem kotu tarafları bulunuyor. Hangisinin baskın geldiği tuketicilerin beğenisine kalmış bir durum. Apple’ın yeni iPhone X ‘selfie’ tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. http://www.webtekno.com/apple-iphone...di-h39730.html __________________