Iphone İadesi Hakkında!
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●50 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Iphone İadesi Hakkında!
-
11-10-2019, 12:46:09Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar, Elimde bir adet Iphone SE 32 gb. telefon var. Telefonu Teknosacell ile faturama ek fiyatla aldım. Bu ay 3. ya da 4. fatura donemim. Sorun şu ki telefon şarjdayken şarj aleti feci şekilde ısınıyor. Bir de şarj esnasında dokunmatik neredeyse calışmıyor, sacma sapan hareketler algılıyor ve şarjda kullanımıma engel teşkil ediyor. Tum bunlar yetmezmiş gibi ekranda 1 adet olu pixel tespit ettim. Sonuc olarak Iphone SE telefonumu iade etmek ve paramı iade almak istiyorum, ortalama 1000 liraya beni idare edebilecek bir telefon alacağım (Full HD ekranlı akıllı telefon tavsiyelerinize de acığım). İademi hediye ceki şeklinde almasam daha iyi olur ama son carem o kalırsa yapacak bir şeyim de yok. Birkac sorum olacak; 1) Telefonu verip para iadesi gercekleştirmem mumkun mu? 2) Para iadesi olursa Teknosa'dan mı, Apple'dan mı alacağım? 3) Ne kadar alacağım? Faturama dahil odediğim telefon ucreti kadar mı? Atıyorum ayda 100 tl telefona veriyorsam, 3 aylık icin 300 liralık bir odeme mi yaparlar/yapmalılar, yoksa telefon tamamen bana ait olduğundan komple telefon ucretini mi verecekler/vermeliler? 4) Yoksa sizce telefonu bir sure daha kullanıp -eğer ki iademi yapabilirlerse- oyle mi itiraz etmeliyim? Teknosa, ING ile anlaşmalı olduğu icin, ING once benim cekebileceğim miktar kadarını verdi (Teknosa'dayken internetten sorguladırlar). Kafam gercekten cok karışık ve fikrinize ihtiyacım var. Şimdiden cok teşekkur ederim. __________________