Apple Cihazlarımızdan Para Kazaniyoruz
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Apple Cihazlarımızdan Para Kazaniyoruz
-
11-10-2019, 12:44:03Kayıtlı ÜyeHergun elimizden duşmeyen telefonlarımızdan cok kucuk seyler yaparak cok da iyi kazanclar sağlayabileceğinizi biliyormuydunuz? FeaturePoints ve winat9 uygulamalarıyla bu mumkun.Kazandığınız paralarıda paypal uzerinden cekebiliyorsunuz.Denemek isteyenler icin anlatıma gecelim. Paypal hesabı acma: İlk olarak www.paypal.com giriyoruz. sonra bireysel hesap acın.. bilgileri doldurduktan sonra e-mailden doğrula ve hesabımız acıldı.. sıra birinci uygulamamız anlatayım.. Featurepoints: Bu uygulama saferi uzerindendir appstoreda yoktur!!!saferiden nasıl uygulama olarak kaydedecegimizi gostereyim adım adım izleyin! İlk olarak https://featurepoints.com Adresine giriyoruz iphonunuzdan. KOD CIKAN REFERANS BOLUMUNE:A4YXAT YAZINIZ [Bu kodu Yazdığınızda 50 credit ile başlıcaksınız] 1.Adım 2.Adım Not:Bazı arkadaşlar bu ayarların telefonu etkileyecegini virus felan oldugunu bile duşunen var kessinlikle oyle bir şey yok telefona hic bir şeklide zarar vermeyecektir.. 3.Adım BURADA GOSTERİLEN İŞARETTEN ANASAYFAYA YER İMİ OLARK EKLEYE TIKLYIN VE UYGULAMA ANASAYFAYA GELCEKTŞR BUNDAN SONR ORADAN GİRECEKSİNİZ UUYGULAMAYA.. 4.Adım UYGULAMAYA TIKLYARA DEVAM EDİN... 5.Adım 6.Adım eeee puanları topladık peki bu puanlara neler alınır gosterelimmm buradan istediklerimizi alabiliriz paypal odemesi anında gercekleşiyor aynı şekide uygulamalarda peki ama daha fazla uygulamaya tıklayıp DAHA COK PARA KAZANMAK İSTİYORSAK NE YAPACAZ HADİ ONUDA GOSTEREYİM .. 1.Adım Appstore girerek VPN ONE CLİCK İNDİRİYORUZ 2.Adım 3.Adım 4.Adım tek tek tum vpnlere baglanıp uygulamaya giriyoruz her seferinde yeni uygulamaları indirmeni isteyecek buda daha fazla puan anlamına geliyor ve 2.uygulamamız oldukca kolay ve kulanışlı winat9: Appstoredan winat9 nı indiriyoruz kayıt oluyoruz kayıt olurken paypal hesabınızın emaili ile kayıt olun gunde 2-3 reklam gelmektedir her reklama 0.15 kuruş vermeltedir buprogramı 5 cihazda kulanabilirsiniz kazandığınz paralar her akşam 9da paypal hesabınıza yatmaktadır BEN İNANMIYORUM KARDEŞİM PARA FELAN GELMEZ DİYEN ARKADAŞLARIMA KANIT OLSUN KENDİ HESABIM BUYRUN SS __________________