[IMG]http://img541.**************/img541/3161/264101iphone5.jpg[/IMG]
İnternette urun şikayet ve yorum paylaşım sitesi şikayetvar.com sitesinin haberine gore kimileri iPhone telefonunu sadece konuşmak icin kullanmıyor. Siteye gelen yorumlara gore telefonlarını garip işlerde kullanıp bir de ustune şikayet eden o kullanıcılar ve yorumları: iPhone İle Boğaz Kontrolu: “iPhone artık sağlığa da el attı. Teknolojiyi kullanalım tabi ama bu şekilde değil. Bir haftadır gribim ve bu yıl tekrar tekrar yakalanıyorum. Gectiğimiz akşam hastaneye muayene olmaya gittim. Acil doktoru boğaz kontrolu yaparken iPhone telefonunu neredeyse ağzıma sokarak boğaz kontrolu gercekleştirdi. Hayatımda boyle bir kontrol gormedim.” Oğrencilerin Kopya Aracı: “iPhone’nin şarjının cok cabuk bitmesinden şikayetciyim. Sınavlarda kopya cekmek icin ders notlarını onceden kucultup avuc icine koyuyorduk. Şimdi ise notları pdf yuklemek ya da fotoğraf cekmek daha kolay kopya aracı oluyor. Hatta nerdeyse iPhone’u olmayan dersleri gecemiyor ya da mezun olamıyor. Tam sınavın ortasında şarjım bitti ve kopya cekemedim. Halbuki sınava girmeden birkac saat once şarj etmiştim.” Cocuk Oyuncağı Oldu: “iPhone sıvı teması oldu teknik servis ilgilenmiyor. Şikayetciyim. Cocuğum huysuzlanınca susması icin oyun acıp telefonu eline verdim. Sanırım cocuğum telefonu ağzına almış ve sıvı teması olmuş. Ekran goruntusunde problem yaşadım. Servis bana geri donuş yaptı ve 255 TL servis tamir ucreti istedi. Garantili telefonumdan neden boyle bir rakam talep ettiklerini sorduğumda bana telefonunuzun ekranına sıvı temas etmiş dediler.” Fındık Kırma Aracı: “iPhone’nin ekranı fındık kırarken catladı. Telefonu garantiye gonderdim ve kullanıcı hatası dendi bana ekranı ise 650 TL imiş. İnternetteki videolarda hicbir şey olmaz yok şoyle sağlam yok boyle sağlam denildi.” Donanım Haber