Iphone 4S almak istiyorum fakat kafam karıştı.
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Iphone 4S almak istiyorum fakat kafam karıştı.
-
11-10-2019, 12:37:29Kayıtlı ÜyeArkadaşlar uzun suredir BlackBerry kullanıcısıyım.Telefonumu onumuzdeki ay değiştireceğim.Iphone 4S istiyordum.Fakat yaptığım araştırmalar sonucu Samsung Galaxy S3'un cok daha ileride olduğunu gosteriyor.Fakat ben Android'den se Apple kalitesini ve Ios'u tercih ederim.S3'un Java desteği beni ilgilendirmiyor.Ben sadece internette ozgurce dolaşmak ve facebook,tumblr,twitter gibi siteleri aktifce takip edip paylaşım yapmak istiyorum.İnternet hızı olarak S3 one cıkıyor.S3'un daha bir cok ozelliği olduğunu ve Iphone 4S'den daha sağlam olduğunu biliyorum.IPHONE 4S'in cam ekran olması ve kolay cizilebiliyor olmasın da canımı sıkıyor. Her şeye rağmen Iphone 4s in albenisi var ve her zaman moda olabilecek bir telefon.Ben Iphone istiyorum fakat biraz aklım karıştı.2 telefonu da kullanan veya S3 kullanmış olanlar yorum atabilirse sevinirim.Iphone 4s kullananlarda memnunlar mı onu merak ediyorum.Pil omrude benim icin cok onemli,Iphone'nin pil omru azalınca pili değiştirmek cok masraflı oluyor mu?Teşekkurler şimdiden. __________________