Şimdi başlık hayvanlardan korkmak islami forumla ne alaka diye duşunenler olabilirde belki bilgisi fazla arkadaşlar yardımcı olabilir bişeyler vardır heralde.
Ben hayvanların nerdeyse yuzde 85 inden korkuyorum.Kopeğin bile ufacık boyle sosyetelerin tasma takıp gezdirdiği kopekler bi avuc durup dururken ustune atlayabiliyo yani oyle bişey.Az once eve bi cekirge girmiş yalan yok kocaman.Normal cekirgelerden değil avuc ici kadar felan gordum korkudan tam boyutuda aklımda değil.Kendimi dışarı nasıl attığımı bilemedim ya bilgisayar kucağımdaydı yere felan duştu kalbim yerinden hopladı.
Yokmudur bunun bi caresi copte yemek yiyen kedinin yanından gecerken bile hafiften tırsıyorum.Acaba sakat bi hareket yaparmı diye.Hayır vur kafasına oldur olayıda gecerli olmuyoki hayvanlarda fareyi koşeye sıkıştırsan aslan kesilip ustune saldırıyo.Hani deve gibide adamım herkez cussemle over beni yiğit felan derler ama boylede bi zaafım var ne yapsam acaba bi tavsiyeniz varmı ozellikle boceğin her turlusunden korkuyorum bide ustume felan dokunursa yandık.
Bi duası felan ozel bi durumu yokmu bunun hadislerde.Hani biraz sacma oldu ama valla acayip korkuyorum kotu etkiliyo bu beni

Hani deve gibide adamım ama boyle bi zaafım var napıcam bilemiyorum dağda bayırda mahsur kalsam kalpten giderim Allah korusun ya