Arkadaşlar i-tunes sorunum var yardımcı olun :(
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Arkadaşlar i-tunes sorunum var yardımcı olun :(
-
11-10-2019, 12:02:27Kayıtlı ÜyeArkadaşlar yaklaşık 2 haftadır bu sorunla ugraşıyorum. Sorunum şu Bilgisayarıma 2 hafta once format attırmıştım (aslında bu sorun ondan once de vardı) iTunes'i tekrar yukledim. Uygulama oyun vs. indirmeye calıştığımda There was a problem downloading “Asphalt 5”. An unknown error occurred (-3254). Please check that the connection to the network is active and try again. devamlı bu cıkıyor karşıma ve beni sinir ediyor. Tamam diyorum ve indirmeyi devam ettiriyorum sonra yine cıkıyor. Yaklaşık her 5 mb da 1 kere bu hata veriyor ve download ı durduruyor. Tekrar "Tamam" diyorum ve yine oluyor iTunes'i yaklaşık 10 kere kaldırıp yuklemişimdir. Hatta bir alt surumunu bile yukledim onda bile aynı oluyor. iTunes'i şoyle kaldırıyorum 1. iTunes'i Program ekle/kaldır dan kaldırıyorum. Sonra quicktime i kaldırıyorum. apple yazan herşeyi kaldırıyorum. 2. Başlat=>arama=>itunes Başlat=>Arama=>apple Başlat=>Arama=>iPod olan herşeyi siliyorum. Belgelerim=>Muziklerim=>iTunes' i de siliyorum 3.Bilgisayarı takrar başlatıyorum. Tekrar kuruyorum. Aynı apple hesabımdan free uygulamaları indirmeye calışıyorum yine aynı hata karşıma cıkıyor. Normalde itunes i kaldırıp yukleyince bu hatanın kalkması gerekiyor ama kalkmıyor. Yabancı sitelerde bile (Apple,Yahoo vs) aradım ama boyle bir hatayı cozebilen olmamış. __________________