Arkadaşlarla birlikte dun akşam saatlerinden beri başından kalkamadığımız bir uygulamadan bahsetmek istiyorum sizlere. Sozkonusu oyunumuz myTaboo adında, bildiğimiz masaustu tabu oyununun iPhone/iTouch versiyonu. Toplu arkadaş goruşmeleri icin indirilebilecek en eğlenceli uygulamalardan birisi diyebilirim. Oyunun amacı ekrana gelen kelimeyi altında yer alan 6 adet tabu kelimeyi kullanmadan takım arkadaşınıza anlatmaya calışmak, tabi belirlenen sureler icerisinde. Sure bitimine doğru devreye giren titreşim eşliğindeki kalp ritmi efekti gerilimi doruğa cıkarıyor (heyecandan cihazı elimden atıp kacasım geldi). Bir diğer artısı iceriğindeki kelime ceşitliliği, toplamda 7-8 saatlik bir oynama surecinde bile aynı kelimeyle iki defa karşılaşma gibi bir durum yaşamadık. Cok fazla kelime var ve bu kelimelerin kalitesi Hasbro'nun oyununudan aşağı kalır durumda değil. Zorluk duzeyi cok iyi ayarlanmış, oyle her kelimeyi şıp diye anlatamıyorsunuz takım arkadaşınıza Oyun arayuzleri ve butonları her şey yerli yerinde diyebilirim. Her şey olması gerektiği şekilde tasarlanmış. Programlamada da herhangi bir acığa ya da hataya rastlamadım. Eleştirmem gereken bir nokta var ki: Oyun ici menulerinde ya da oyunun icerisinde muzik yok. Fonda calacak bir muzik oyunu cok daha hareketli kılabilirdi diye duşunuyorum.Umarım ilk guncellemeyle birlikte bu eksiği giderirler. Turkiye'den de guzel uygulamalar cıkıyor olduğunu gormek hoşuma gidiyor. Buradan oyunun geliştiricilerini tebrik ediyorum. Kesinlikle indirilip oynanılası! __________________