Finlandiya malı iphone 32 gb yardım ??
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Finlandiya malı iphone 32 gb yardım ??
-
11-10-2019, 11:47:11Kayıtlı Üyeİyi gunler arkadaşlar..Bu v999 (cakma iphone) modeli icin sizden yardım alacaktım.Gitti gidiyordan falan baktım ama v999 , v999 compact , v999 compact extra gibi modeller var . Yalnız finlandiya malı olduğunu soyluyorlar profillerinde celişkili yorumlar var kimi olumlu puan verip super falan yazmış kimi cin malı bu yapıştırma yapıştırıp yollamışsınız yok eksik vs. bir turlu karar veremedim.250 tl kusur fiyatları.Diyeceksinizki 250 tl icin bu kadar sıkıntıya değermi biz oğrenciler icin ( oğrenci arkadaşlar ne demek istediğimi anlarlar) 250 tl gercekten onemli bir mebla..bana şoyle gercekten iphone 1'e 1 benzeyen ve cin malı değilde finlandiya malı olan nerden alabileceğimi ( hangi site vs. ) soyleyebilecek yardım edebilecek arkadaş varsa cok memnun olurum.v999 ile v999 compact arasındaki farklarda en cok gozume carpan olay compactta hangi menude olursan ol telefon yan donuyor tum menu ama normal v999 da sadece opera ve tv 'de yan donuyor.Fiyatları aynı zaten.Compact daha yakın geldi tabi bunların yanında Compact extra modelleride var. Şimdi acıkcası net uzerinden cok fazla alışveriş yapmadım boyle celişkili yorumlar okuyuncada şaşırdım acıkcası.Nerden alabilirim bana yardımcı olun lutfen.Teşekkur ederim.. __________________