Dosyaları guncelledikten sonra tekrar ayarlardan Turkce'yi secmeyi unutmayın. Paketin yuklemeside kullanımıda ucretsizdir. Not: İngilizce dil paketine herhangi bir zarar gelmemektedir. Dil seceneklerindeki listeye Turkce yeni bir dil olarak eklenmektedir. Yani yukledikten sonra kullanmak zorunda değilsiniz. Dil paketini telefonunuza aktardığınızda Turkiye telefon formatıda otomatik olarak yuklenmiş olur. 05xx ve +90 5xx seklinde kaydettiğiniz numaralar problemsiz calışır. Buna ek olarak 444 lu hatların 4 haneli servis numaralarının ve tum alan kodlarının formatları eklenmiş olur. Neler Değişti? 3.1 -Yazım hataları duzeltildi. -Bazı ceviriler değiştirildi. -Ayarlar kısmında kullanımın yanında kısayol olarak gorunen saat / dakika (s d) (sa dk) ye cevirildi. -Sil tuşu iki yanındanda ikişer boşluk bırakılarak genişletildi. ( Sil ) -Bazı gizli numaralarda cıkan "Blokeli" duzeltildi. 3.0 -Kaydır kelimesi tamamen cıkartıldı ilgili tum ceviriler değiştirildi. -Yazım hataları duzeltildi. -Ayarlar kısmında kullanımın yanında kısayol olarak gorunen saat / dakika (h m) (s d) ye cevirildi. -Bazı menulerdeki ceviriler değiştirildi. 2.1 -Yazım hataları duzeltildi. -Bazı ceviriler değiştirildi. -Şirket hatları ve telesekreter servisleri icin 4 haneli numara formatı eklendi. 2.0 - Numara formatına 444 lu numaralar eklendi. 444 0 444 şeklinde ayarlandı. - Farkedilmiş yazım hataları ve unutulan kelimeler cevirildi. - Cevirilerde duzeltmeler / değişiklikler yapıldı. - Mesaj yazarken otomatik duzeltmeyi klavye ayarlarından acma / kapama eklendi. 1.3 - Arama ekranında cıkan ingilizce uyarılar duzeldi. - Şebekeyle ilgili yonlendirme ve diğer menuler turkceleştirildi. - Farkedilmiş yazım hataları duzeltildi. İhtiyacınız olanlar; 1- iPhone Browser Programı yuklemek icin tıklayın 2- iPhone 1.1.2 Turkce Dil Paketi 1.3 & Numara Formatı http://rapidshare.com/files/84045015...by_Emirism.zip Yukleme İcin İzlemeniz Gereken Yol Alternatif 1 (Eğer iPhone'unuzun USB Kablosu Yanınızdaysa) Adım 1 iPhoneBrowser'ı bilgisayarınıza yukleyin. .zip dosyasını bilgisayarınıza acın. Adım 2 iPhone'unuzu usb ile bilgisayarınıza bağlayın. iPhoneBrowser'ı acın. Adım 3 Direk root klasoru karşınıza gelecek. Bilgisayarınızdan Turkce Dil Paketi'ni actığınız klasore girin ve icerisindeki 3 klasoru resimde kırmızı ile işaretlenmiş olan iPhoneBrowser programında gorulen sağ kısma surukleyip bırakın. Telefonunuzun backup'ını aldıktan sonra yukleme hızlı bir şekilde gercekleşecektir.
[IMG]http://img136.**************/img136/7674/anlatim3lk0.jpg[/IMG]
Adım 4 Yukleme tamamlandıktan sonra telefonunuzun dil ayarlarına girerek Turkce'yi secin. Daha sonra numara formatının da duzelmesi icin telefonunuzu tamamen kapatıp acın. Alternatif 2 (Eğer iPhone'unuzun USB Kablosu Yanınızda Değilse) SSH'nin telefonunuzda yuklu olmuş olduğunu varsayarak anlatıyorum. (Yuklu ise ve yinede bağlanamıyorsanız ssh ye girip aktif hale getirmeyi deneyin.) Adım 1 WinSCP'yi yukleyin. Yuklemek icin tıklayın. .zip dosyasını bilgisayarınıza acın. Adım 2 iPhone'dan bilgisayarınız ile aynı ağa bağlanın. Daha sonra ağ adının yanındaki ok işaretine tıklayarak acılan menuden İPhone'unuzun almış olduğu ip adresini WinSCP yi actığınızda karşınıza cıkan Host Name girdisine yazın. Kullanıcı adına root şifre kısmına da alpine yazın ve Login e basın. (Jailbreak esnasında koyulan standart şifre alpine dir. Bu - değiştirdiyseniz kendi şifrenizi girin.)
[IMG]http://img235.**************/img235/8306/anlatim1zy8.jpg[/IMG]
Adım 3 Resimde gorduğunuz klasore gelene kadar kırmızı ile yuvarlak icine almış olduğum Parent directory e basın. (Normal şartlarda 3 kere basmanız gerekmektedir.) Resimde gorduğunuz klasore ulaşınca sol taraftan da cevirinin bilgisayarınızda olduğu klasoru acın. Daha sonra gormuş olduğunuz 3 klasoru secerek F5 e basın. Cıkan pencerede hicbir ayarı değiştirmeden Copy'e basın. Tekrar bir uyarı gelirse Yes ALL'a basın.
[IMG]http://img223.**************/img223/792/anlatim2yc8.jpg[/IMG]
Adım 4 Yukleme tamamlandıktan sonra (Yaklaşık 5-10 saniye surer) telefonunuzun dil ayarlarına girerek Turkce'yi secin. Daha sonra numara formatının da duzelmesi icin telefonunuzu tamamen kapatıp acın. __________________