Bir grafik tasarımcı, onumuzdeki aylarda hayatımıza girecek olan Apple'ın yeni işletim sisteminin duvar kağıtlarını paylaştı. Paylaşılan duvar kağıtları, buyuk ya da kucuk ekran fark etmeksizin, pek cok modelde kullanılabiliyor. Apple, haziran ayının başında duzenlediği etkinlikler kapsamında yeni işletim sistemi iOS 13'u duyurdu. Onumuzdeki aylarda kararlı surumu kullanıcıların hizmetine sunulacak olan işletim sistemi ile ilgili heyecanlı bekleyiş surerken, bir grafik tasarımcısı, uzerinde oynamalar yapılmış olan modifiyeli iOS 13 duvar kağıtlarını paylaştı. Gorunum konusu iPhone'larda ozelleştirilemediği icin kullanıcılar, ufak bir duvar kağıdı değişikliğiyle bile akıllı telefonlarına yeni bir hava katabiliyorlar. Hal boyle olunca da bu duvar kağıtları, pek cok iPhone kullanıcısının akıllı telefonunda yer edeceğe benziyor. iOS 13'le birlikte gelecek olan Karanlık Mod ozelliğine odaklanılarak oluşturulmuş olan bu duvar kağıtları, 3208 x 3208 piksel boyutlarında. Bu buyuk cozunurluk, duvar kağıtlarını buyuk ekranlı iPad'lerde kullanmanın yanı sıra, kucuk ekranlı bir iPhone SE modelinde kullanabilmenize olanak tanıyor. Fotoğrafları telefonunuza indirdikten sonra dilediğiniz gibi kırpabilir, mumkun olan en geniş perspektifi kendinize gore ayarlayabilirsiniz. Grafik tasarımcısının oluşturduğu bu duvar kağıtlarının tamamını inceleyip, indirmek isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz. WebTekno
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone’unuza Şimdiden Yukleyebileceğiniz Modifiye iOS 13 Duvar Kağıtları