satılık iphone 2g boyle bir fırsatı kimse vermez....
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- satılık iphone 2g boyle bir fırsatı kimse vermez....
-
11-10-2019, 11:30:31Kayıtlı ÜyeBeyler elimde cok sağlam bir 2g iphone var. Yurtdışından geldi Turkiyede kayıtlı. Arka kapakta kullanımdan dolayı cizikler var ama koruyucu kılıfla kullanılacağı icin pek farketmez on camı tertemiz. firmware 3.1.2 yuklu jailbreak ve unlock yapıldı. Bilmeyenler icin soyliym firmware 3.1.2. en son apple iphone surumudur. yanında orjinal koruyucu kılıf (teknosada 55 tl), arac şarjı(teknosada 85 tl), cihazla beraber gelen orjinal şarj aleti, cihazla beraber gelen orjinal kulaklıkları ve ayrıcada bugune kadar itunestan indirmiş olduğum ucretli ucretsiz butun programları dvd'ye kayıt halinde vericem. telefonda ne cekmeyle alakalı ne wifi ile alakalı ne yazılımsal nede donanımsal hic bir sorun yok ve bugune kadarda hic sorun cıkartmadığından hic tamir yuzu gormedi ve cok ciddi soyluyorum telefonu her hafta kapaklarını acıp icerisindeki tozu pisliği temizleyen tiplerdenimdir o yuzden cihaz sıfır halinden bile temiz. Yanında vereceklerimi kılıf ,dvd ,vs. piyasada 200 tlye anca toplanır ama bunlar icin para istemiyorum oturdugum yerde teli isteyen bi kac kişi var ama bi fiyat belirleyemediğimden satamıyorum bu aletin piyasa değeri nedir sizce... __________________