İCİMİZDEKİ YAHUDİ TOHUMLARI
Başlığa aynen bunu ve terbiye musade etseydi daha ağırlarını layık gorurdum.
Bugun haberleri okuduktan sonra Hasan Nasrallah hakkında bilgi edinmek istedim.Oyle ki daha onceleri de Afgan mucahitlerinin Ruslara karşı elde ettiği muthiş zaferin tek temsilcisi Abdullah Azzam ve onun oğrencisi ve sağ kolu Usame Bin Ladin hakkında sağlam kaynaklardan araştırma yapmış ve daha yıllar oncesinden onları tanıyordum.
Hasan Nasrallah ın da bir donem Afganistan da bulunduğu bilindiği icin cizgisini ve hedeflediği şeyleri oğrenmek amacı ile araştırmaya koyuldum.
Lakin şuan buraya konuyu acmamın ve sizlere sunmamın sebebi bambaşkadır.
Gunden gune değişiyoruz ve musluman dedelerimizin bizlere abdestli elleri ile teslim ettikleri topraklarımızda asmada uzum yetiştirircesine "YAHUDİ TOHUMLARI" yetiştiriyoruz.
Gun oluyor namazımızı tartışıyoruz artık, gun oluyor annemizin başındaki ortuyu, gun oluyor turkce islamı tartışıyor ve hararetleniyoruz.
Fakat oyle gorunuyor ki birileri bu tartışma ve catışma zeminlerini hazırlarken aslında seninde benimde aynı yonde duşunduğumu biliyorlar fakat aramızdan zaafiyeti ve iradesi duşuk olanları tek tek ayıklayıp curuk elma misali yeniden yapılandırıp yine bizlerin karşısına sunuyorlar.
Bakıyorsunuz ki karşımıza sunulan kişininde annesinin başı ortuk dedelerimizin yanyana savaştığı safi saf musluman torunu.Kardeşimiz sayıyoruz o insanları iclerimizde.Ve her gun aynı bakkaldan alışveriş yapıyor hergun aynı lokantalarda yemek yiyoruz.
Biz onlara kardeşlerimiz diyoruz ve aynı toprağın insanlarıyız diyoruz ama onlar uc beş kuruşa bırakın insan canı yanında zerre değeri olmayan toprakları, namuslarını, onurlarını ve gecmişlerini pazara cıkarmış durumdadırlar.
Peki kim bu insanlar?
Kim olduğunu soylemek icin artık o kadar vakit kaybettik ki.Dedim ya onlar artık bizimle aynı bakkaldan alışveriş yapacak, aynı binada kapı komşumuz olacak kadar bize yakındırlar.
Bir zamanlar kardeş bildiğimiz insanlar, mumin kul saydığımız insanlar, o gavur dediğimiz insanlar kadar bile Allah’ın varlığına biat etmiyorlar.
Bunlar her şekilde karşımıza cıkıyorlar gun icinde.
Bazen bize dinimizin orf kurallarından ibaret olduğunu anlatıyorlar bazen başınızdaki ortu simgesel bir kandırmaca diyorlar bazen gelin dinimizi yeniden şekillendirelim ezanları Turkce okuyalım, cami hocalarımız ek iş olarak bir discoda barmenlik yapabilsin diyorlar.
Ezan ın Turkce okunması yanlışmıdır?
Benim yaşadığım ve mantığıma sığdırdığım dine gore bu yanlış değildir.Ezan ın amacı bellidir ve ne şekilde olursa olsun bir calar saat gibi insanları ibadet vakti geldiği icin uyarmak amaclıdır.
Peki bir cami hocasının discoda barmenlik yapması gunahmıdır?
Yine benim yaşadığım ve inandığım dine yani Islama gore bu o imamın gunahıdır.Ve benim inandığıma gore ki Islam dininde bu boyledir diyebilirim acıkca; camide imamın illaha ki tek kişi olması değil namaz kıldırmayı bilen, usulune sunnetine ve farzına uyan herkes imam olabilir o anki cemaatte.
Dediklerim gibi ezanın farklı dillerde okunması ve diğer secenekler islam dinini yok edici unsurlar değildir.Bana gore halledilmesi gereken sorunların yanında cok cokda onemsiz bir konudur.
Tekrar ediyorum ki islam dinini yok edici unsurlar değildir LAKIN! Bunları tartışanların dini butun ve ehil insanlar olması durumunda tehlikeli değildir.
Oyle zamanlara gelmişiz ki bizim dinimizi şekillendirmeye calışan ve her eline fırsat gectiğinde din hakkında reformlardan soz edenler hicbir şekilde bizim dinimiz saflarında yer almamış, iki rekat şukur namazı, elleri Allaha acıp bir adet duada bulunmamış insanlardır.
İşte “YAHUDİ TOHUMLARI” bunlardır.
Nedeni şudur ki satılmış bu insanlar alkol sofralarında boğulurcasına icerek, kokuşmuş iğrenc dimağlar arasında islam dinini şekillendirme cabasındadırlar.
Amacları gelişen dunyaya islam dinini uyarlayıp daha bilincli olarak yeni nesillere yaymakmıdır, yoksa dinimizin dinamikleri ile oynayıp yıkmaya gucleri yetmese bile bizden bir sonraki neslin kafalarında daha fazla soru işareti yaratmakmıdır?
Oyle sanıyorum ki bu makalenin sahibini yani beni dort dortluk ibadetini yapabilen ve aşırı dindar biri olarak hayal ettiniz.
Aksine belki irade zayıflığı, belki şizofrenik bir durum gibi boylesine radikal duşunduğum halde tam manasıyla dinimizin hukumlerin yerine getiremiyorum.
Fakat bu benim kişisel gunahlarım ve kişisel ahiret sorgularımın oncesidir.Kişisel olarak ibadetlerimi yerine getirememem şahsıma ait bir ayıp ve gunahtır.Fakat islam dinine saldırmak ve sinsi yollar ile onun dinamikleri ile oynamak genel anlamda tum muminleri ilgilendiren bir konudur.
Bu konu ise tum muminlerin ortak tehlikeli ve bir o kadar şirret konusudur.
“İCİMİZDEKİ YAHUDİ TOHUMLARI” diye başladım konuşmalarıma.
Cunku yazımın başında da soylediğim gibi Hasan Nasrallah’ın biyografisini aramaya koyulduğum internetten tesaduf sonucu bir site ile karşılaştım.
Ve bu sitede aynen anlattığım gibi dedeleri ve kanında musluman olan bu insanlar, kendi ibadetlerini yerine getirmemek ile kalmıyor, kendi dinlerine yani bizlerin dinine saldırmayı tercih ediyor.
Kanları beş para etmeyen, aşağılık surusu, peygamberimizin hadisleri ile dalga gecmek bir yana yuce Allah (C.C) Kuran-ı Kerim ‘i ile dalga gececek kadar arsızlaşmıştır.
Hergun yahudi sempatizanlarının yabancı ulkelerde yayın yolu ile tahrif etmeye calıştığı Islamı kendi ulkemizde ve kendi dilimizde yani senin benim bakkalımdan alış veriş yapıp, yan dairemizde oturan insanlar yapıyorlar.
Sozu daha fazla uzatmadan sizi “İCİMİZDEKİ YAHUDİ TOHUMLARI” ile başbaşa bırakıyorum.
Dunyanın dort bir yanında, Afganistanda,Filistinde, Cecenistanda, Keşmirde, Endenozyada, Irakta ve heryerdeki zulumleri esefle kınıyor, zaferleri ve şehadeti tırnakları ile kazıya kazıya kazanan ISLAM MUCAHİTLERİ ni bedenimdeki ve ruhumdaki tum inancım ve sevgim ile kucaklıyorum.
Allah bizlere sizler gibi onurlu şehadetler, O’nun yolunda zaferler nasip eylesin.
Amin.
Bahsi gecen site ******************* ( forum site ismini reklam algılıyor.sonu org. ile bitiyor)
( Site ismini gosteremiyorum hicbir şekilde.Moderatorlerden ricam bu konuda yardımcı olmaları.Ozelden site ismini yazabilirim) EDİT: Haklı tepkilerden ve bunun yanında acımasız suclamalardan oturu sitenin ismini kaldırıyorum.
02.08.2006 16:10 Istanbul Yazar: turkcem1 ----- Poyraz Eroğlu--- [email protected]
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- İCİmİzdekİ Yahudİ Tohumlari!!!!!