Nokia Alacaklar:iyi Okuyun...
Nokia0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Nokia
- Nokia Alacaklar:iyi Okuyun...
-
11-10-2019, 01:29:29Kayıtlı Üye11.8.2006 da nokıa 6125 cep tel aldım. Bir gun sonra hafta sonu bozuldu. TELEFON SINIRLI diye salak bi mesaj cıkıyodu. Telefon acılmyodu sonra. Neyse aldıktan 3 gun sonra pazartesi gunu GENPA yetkili servisine goturdum. 14 gun oldu hala telefonu tamir edeceğiz diye uğraşıyolar. Oda bi turlu olmuyo. Ya zaten cihaz sıfır. Ben tamir gormuş cihazı napayım. Bi eşşek yuku para verdim. NOKIA cağrı merkezini aradım en cok 30 gun icinde halledeceklermiş.Dalga gecer gibi. Yani telefonu değiştirmeye bi turlu yanaşmıyolar. Hem değiştirmeye karar verdiklerinde stoklarında yoksa bir daha ki parti malı bekleyecekmişim. Olme eşşeğim olme. Bir yığın para ver. Sonra paranla rezil ol. Ama eşşeklik bende. İnternette benzer şikayetler gormuştum. Abartıyorlar demiştim. Ama haklılarmış. Eğer aldığınız NOKIA telefon ciddi bir arıza cıkarırsa hapı yuttunuz. NOKIA nın kendisi kesinlikle yardımcı olmuyor. O kadar telefon ettim. Karşıdan biri de arayıp ya kardeşim durum buysa bu demedi. Yani NOKIA muşteriyi takmıyo. TELEFONU SATANA KADAR. ONDAN SONRA NE OLURSA OLSUN. NOKIA ZERRE ILGILENMIYOOOOOOOOOOOOOOOO. __________________