Arkadaşlar merhaba Nokia Lumia 520 telefonum var Şuan icinde ki surum "" İS surumu: 8.0.10327.77 veya 8.0.10328.78** "" Son gelen bir guncelleme var bu benim telefonuma guncelleme var diye gelmedi nasık yukleyebilirim ? Ekran dondurme falan eklenmiş buna ihtiyacım var yardımcı olur musunuz ? Alıntı:
Guncelleme 3 İS surumu: 8.0.10501.127 veya 8.0.10512.142* Erişilebilirlik. Gorme zorluğu olan muşterilerimiz icin ceşitli geliştirmeler yaptık. Depolama. Artık telefonunuzdaki depolama alanında kolayca yer acabilir ve gecici dosyaları yonetebilirsiniz. Yeni kategorilerde, nelerin yer kapladığı gosterilir. Suruş Modu. Direksiyon başında dikkatinizin dağıldığını mı hissediyorsunuz? Suruş Modu yola odaklanmanıza yardımcı olmak icin gelen aramaları ve kısa mesajları en aza indirmenize olanak tanır. Ekran. E-postalarınızı yatakta mı okuyorsunuz? Ekranınızın yonunu kilitleyebilir, boylelikle telefonunuzun yerini değiştirdiğinizde yonunun kaymasını onleyebilirsiniz. Wi-Fi. Hucresel verileri telefonunuzda tutmaya hemen başlayabilirsiniz; artık ayarlama sırasında Wi-Fi'ye bağlanabilirsiniz. Internet paylaşımı. Artık Microsoft Windows 8.1 aygıtlarınızı Bluetooth uzerinden eşleştirerek, bu aygıtlardan telefonunuzun hucresel veri bağlantısını kullanabilirsiniz. Bluetooth. Bilinen sorunları cozmek icin ceşitli duzeltmeler yapılmış ve Bluetooth aksesuarlarının bağlantı kalitesinde geliştirmeler gercekleştirilmiştir. Zil sesleri. Şimdi zil sesleriyle daha fazlasını yapın. Kısa mesajlar icin zil sesleri atayın ve boylelikle bakmanıza gerek kalmadan kimlerin size mesaj gonderdiğini anlayın. Kısa mesaj, anlık ileti, e-posta, telesekreter ve anımsatıcı gibi daha bircok oğe icin ozel zil sesleri kullanın. Uygulama değiştirici. Geriye donup bakmayın. Artık uygulamalarla işiniz bittiğinde Uygulama Değiştirici'yi kullanarak onları kapatabilirsiniz. Diğer iyileştirmeler. Windows Phone'a yonelik diğer bircok iyileştirmeyi icerir. *Guncelleme surum numaranız telefonunuzun modeline ve cep telefonu operatorunuze bağlıdır.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Nokia
- Nokia Lumia 520 Son Surum Yardım