Ne zamandır medet beklenen kurtarmasını beklenen Allah değilde bir insan oldu, ne zamandır şifa vermesi beklenen Allah değilde Hızır oldu. Cahiliye oncesi insanların haline donmeyelim Kuranda hic benm yetki verdiğim insanlardan yardım dilenn gibi bir ayetmi var, varsa benmi gormedim. Bu bidat yollarının hic biri peygambere dayanmaz, en yakın sahabelere getirip dayanırlar. Ben ona bile inanmıyorum ama neyse. Allah vermiş o yetkiyi bide kim soyluyo Allah ın kelamındanmı oğrendiniz bunu??
Allah'tan baskasina yalvaranlar tam (KATIKSIZ) musriklerdir. Bunu ancak tevhid inancina sahip muslumanlar anlar. Digerleride uyumaya devam etsin, hesap gunu gorurler ve anlarlar ama neye yarar, HAYIFLANIP durursunuz ama bu hicbir seyi degistirmez ve chennemin yoku tutarsiniz.

Rab’lerinin huzurunda toplanacaklarından korkanları (vahy) ile uyar ki onların Allah’tan başka velileri ve şefaatcıları yoktur. Umulur ki korunurlar.
6/50-51

Eger bir insan sabahtan aksama kadar namazda fatiha suresini okuyup: "Yalniz sana ibadet eder, YALNIZ SENDEN YARDIM ISTERIZ" ayetini tekrarliyor, ve halen daha olulerden medet ummanin, yaa abdulkadir geylani yetis! demenin, her rekatda Allah'in kendisine okuttugu fatiha'ya tamamen ters dustugunu anlamiyorsa.. O İNSAN MUŞRİKTİR.. Kufur Etmiş Gibidir.. ALLAH İLE ALDATMA BUDUR...

ZUMER 3/...İyi bil ki; halis din, Allah’ındır. O’ndan başka veliler edinenler; onlara, sırf bizi Allah’a yaklaştırsınlar diye ibadet ediyoruz, derler. Doğrusu Allah, ihtilafa duştukleri şeylerde, aralarında hukum verecektir. Muhakkak ki Allah; yalancı ve kafir olan kimseyi hidayete eriştirmez.

2:165 - İnsanlardan kimi de Allah'tan başka şeyleri O'na eş tutuyorlar da onları, Allah'ı sever gibi seviyorlar. Oysa iman edenlerin Allah sevgisi daha kuvvetlidir. O zulmedenler, azabı gorecekleri zaman butun kuvvetin Allah'a ait olduğunu ve Allah'ın azabının gercekten cok şiddetli bulunduğunu keşke anlasalardı.

13:16 - De ki: "Goklerin ve yerin Rabbi kimdir?" De ki: "Allah'dır". De ki: "Allah'dan başkalarını, o kendi kendilerine ne bir fayda, ne de bir zarar verebilenleri dostlar mı ediniyorsunuz?" De ki: "Hic kor ile goren bir olur mu? Hic karanlıklarla aydınlık bir olur mu?" Yoksa Allah'a, O'nun gibi yaratan birtakım ortaklar buldular da, bu yaratış kendilerince birbirine benzer mi gorundu? De ki: "Allah, her şeyi yaratandır. O, birdir. Her şeye ustun ve kahredicidir."

18:38 - "Fakat ben iman ederek diyorum ki: O Allah, benim Rabbimdir, ben Rabbime kimseyi ortak koşmam."

28:62 - O gun Allah onları cağırarak, "Benim ortaklarım olduklarını iddia ettikleriniz, hani nerede?" diyecektir.

34:22 - De ki: "Allah'ı bırakıp da tanrı saydığınız putlarınıza istediğiniz kadar yalvarın. Onların ne goklerde, ne yerde zerre kadar gucleri yetmez. Onların, bunlarda bir ortaklığı da yok. Allah'ın da onlardan bir yardımcısı yoktur."

35:40 - De ki: "Gordunuz ya, Allah'ı bırakıp da tapmakta olduğunuz ortaklarınızı! Gosterin bana, yer yuzunden neyi yaratmışlardır?" Yoksa onların gok yuzunde bir ortaklığı mı var? Yoksa biz kendilerine bir kitap vermişiz de ondan bir delil uzerinde mi bulunuyorlar? Hayır o zalimler, birbirlerine aldatmadan başka bir vaadde bulunmuyorlar.

72:20 - De ki: "Ben ancak Rabbime dua eder ve O'na hicbir şeyi ortak koşmam"