Tur operatoru şirketini iki yıl once Thomas Cook'a satan 72 yaşındaki deneyimli turizmci, sektore yeni bir şirketle geri doneceğini acıkladı.
Almanya'da yayımlanan "touristik aktuell" dergisindeki habere gore 72 yaşındaki turizmci Vural Oger, turizm sektorune geri donuyor.
İki yıl once tur operatoru şirketini Thomas Cook´a satan Oger'in yeni şirketinin adının V. O. Travel olacağı acıklandı.
2014 yılı yaz sezonu ile birlikte ilk olarak Turkiye satışlarına başlayacak olan V. O. Travel'in ilk kataloğu Ocak ayının son gunlerinde Almanya'daki seyahat acentelerine gonderilecek.
İlk tatil paketlerinde Turkiye'yi sunmaya hazırlanan V.O. Travel, Turkiye'nin ardından İspanya, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri paketleri de satacak. İlk tatil paketlerinin rezervasyon işlemleri on gun sonra kullanıma acılacak.
Konuyla ilgili Alman basınına acıklama yapan Oger, "Tur operatoru şirketimi sattıktan sonra da turizm piyasasını takip ettim. Sektorde pasif kalmak istemedim aktif bir rol oynamak icin adım attım" dedi.
KAYNAK
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Danışman
- Turizm ve Tatil
- İşte Vural Oger'in yeni tur operatoru şirketi [TT]