Otellere mobilya ureten DBA Dizyan'ın kurucusu Bayram Aksu, firmanın faaliyet ve hedeflerini anlattı.

1992 yılında kurulan DBA Dizayn 1995’ten beri ağırlıklı olarak otellerle calışıyor.
Otellere mobilya ureten DBA Dizyan, bugune dek 30’u aşkın otel projesinde urunleri ile yer aldı.

Turizmgazetesi.com’a firma hakkında bilgi veren DBA Dizyan’ın kurucusu Bayram Aksu, “Ben once Aksu Mobilya olarak 1992 yılında sanayide bir mobilya atolyesi kurdum. Daha sonra 1995 yılında yeni sanayi bolgesine gectim. Antalya'da turizm işi iyi olduğu icin işlerimiz turizme kaydırdık. Bu amacla 1995 yılında DBA Dizayn olarak bu işe başladık. Bizim işimizin yuzde 95'i otellerdir. Otellerin genel mekanlarını uretiyoruz. Antalya Bolgesinde 30'a yakın otelin işlerini yaptık. Ayrıca Afyon'da 5 yıldızlı termal otelin işlerini bitirdik” dedi.

Yılda 3-5 otelin mobilyalarını uretebilecek kapasiteye sahip olduklarını belirten Aksu, 25 sabit personelle calıştıklarını kaydetti.

“İşini duzgun yaparsan, turizm olduğu surece Antalya'da iş cok” diyen Aksu, “Turizmde taahhutlu iş yapıyoruz. İşlerimizi gununde yetiştirmek zorundayız. Zamanında işi bitirmek işin asıl kuralıdır. Hem iş kaliteli olacak hem de iş zamanında bitirilecek. Bu işi gerekirse hic uyamadan bitirmelisin. Yeni sanayide 2 bin 200 metrekarelik kapalı alanda uretimi yapıyoruz. 2014 yılında Organize Sanayi Bolgesinde 20 donumluk kapalı bir mekan yaparak oraya gecmek istiyoruz. Şu anda makine parkı olarak fabrikadan farkımız yok. Antalya'da seri uretim yapan ilk 5 firma arasına gireriz” şeklinde konuştu.

turizmgazetesi.com