Standart Nokia X6, Android 8.1 Oreo ile kutudan cıkarken; Nokia 6.1 Plus, Android Oreo tabanlı olan Android One işletim sistemi ile tuketiciler ile buluşuyor. Cihazın Android One işletim sistemine sahip olması, global kullanıcıların Cin’deki Nokia X6 kullanıcılarına gore daha hızlı guncelleme alacağını ve daha temiz bir arayuze sahip olacağını gosteriyor. Nokia 6.1 Plus Ozellikler İşlemci: Snapdragon 636 RAM: 4GB Depolama: 64GB Ekran: 5.8 inc 19:9 FHD+ Arka Kamera: 16MP f/2.0 diyaframlı RGB, 5MP f/2.2 diyaframlı monokrom On Kamera: 16 megapiksel f/2.0 Batarya: 3060mAh İşletim Sistemi: Android One Nokia 6.1 Plus, Nokia X6 modeli ile buyuk olcude benzerlik taşısa da bu benzerlik fiyatlara yansımamış durumda. 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip Nokia X6, 230 dolar (1100 TL) fiyat etiketine sahipken, aynı bellek kapasitesine sahip Nokia 6.1 Plus 290 dolar (1400 TL) fiyat etiketine sahip. Ayrıca cihazın global surumunun siyah ve beyaz olmak uzere sadece iki renk seceneği bulunuyor. webtekno __________________