HMD Global, Nokia 3.1 Plus modelini ulkemizde satışa cıktı. 6 inclik ekrana sahip olan Nokia 3.1 Plus fiyatı 1.399 TL olarak belirlendi. Nokia 3.1 Plus fiyatı ile dikkat cekiyor! Gunumuzde akıllı telefon fiyatları ozellikle amiral gemisi tarafında ust seviyelerde seyrediyor. Durum boyle olunca daha alt segmentteki akıllı telefonlar bir adım daha one cıkıyor. Nokia 3.1 Plus da boyle modellerden biri. 6 inclik HD+ ekranı ve 18:9’luk ekran oran ile dikkat ceken akıllı telefonda 3500 mAh batarya gorev alıyor. Nokia 3.1 Plus, arkada iki kamera ile birlikte geliyor. 13 MP Faz Algılamalı Otomatik Odaklama ozelliğine sahip ana kameraya 5 MP’lik derinlik algılı cekim yapma olanağı sağlayan ikinci kamera eşlik ediyor. Onde ise selfie’lerinizin one cıkmasını sağlayan 8 MP bir kamera yer alıyor. Gucunu MediaTek Helio P22 sekiz cekirdekli işlemciden alan akıllı telefon, Android 9 Pie işletim sistemi ile birlikte geliyor. Akıllı telefon, Google ile ozel anlaşma cercevesinde onemli bir depolama alanı ve sıra dışı pil omru sunuyor. Nokia 3.1 Plus, uc yıl boyunca aylık guvenlik yamaları ve iki yıl boyunca işletim sistemi guncellemeleri alacak İnternethaber __________________