LG Lg C3400
Android Telefonlar0 Mesaj
●42 Görüntüleme
-
10-10-2019, 20:06:42LG C3400 telefon kullanan veya bu telefonla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı? nasıl bir telefondur acaba? estoreden 286 mil. almayı duşunuyorum. Bu fiyatlara bulunabilcek iyi telefonlardan biri sanırım. ozellik olarak benim icin yeterli ama kafamda bazı soru işaretleri var. daha once LG kullandım ve hep sorun yaşadım. Şarj erken bitiyordu ve karşı tarafa ses yankı yapıyordu. bu sorunları ilk modellerinden birinde yaşamıştım. usb kurulumunda sırun varmış sanırım c3400un. bu sorunu ben halledebileceğimi duşunuyorum. beni bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkur edrim. Telin ozelliklerini aşağıya kopyalayacağım. cevaplarınızı bekliyorum... Şebeke Frekansı GSM 900/1800 MHZ Boyutlar (mm) 91 X 47 X 24.7 Ağırlık (g) 90 Bekleme Suresi 200 saat Konuşma Suresi 3.5 saat Standart Pil 1000 mAh Li-Ion Ekran 640x480 Piksel , VGA , Flash Telefon Hafızası 32+8 MB Kızılotesi İletişim YOK WAP VAR GPRS VAR Bluetooth YOK Ses ile Arama YOK Handsfree VAR Titreşim VAR Hesap Makinesi VAR Alarm VAR Ses Kayıt VAR Zil Melodisi polifonik melodi MMS VAR EMS VAR Tahmini Metin Girişi VAR Kutu İcindekiler Standart Pil , Seyahat Şarj Cihazı , Kulaklıklı Mikrofon , PC Senkronizasyon Programı , USB Data Kablosu Diğer MP3 calar, VGA CMOS Kamera (flash), 32 MB Flash memeory (16 mb s/w, 16 mb kullanıcı sms, mms, resimler, telefon defteri, mp3 ) + 8 MB RAM Hafıza, SMS MMS EMS, Duvarkağıdı, Resim yukleme, zil sesi yukleme, Polifonik zil sesleri (40 kanal), Titreşimli alarm, Telefon defteri, GPRS (Class 10 (4+1/3+2 slots)), PC senkronizasyon, Saat, Alarm NOT: estore'de satılan cep telefonlarında SIM kilidi bulunmamaktadır. Cep telefonları KVK, Netcell veya Genpa'dan temin edilmekte olup, 2 yıl garantili olarak satılmaktadır __________________