Hırsızı iPhone yakalattı!
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Hırsızı iPhone yakalattı!
-
10-10-2019, 19:44:42ABD’de yaşayan Katy McCaffrey isimli kadının bir tekne gezisi sırasında calınan iPhone’u, hırsızın cektiği fotoğrafların internete otomatik olarak yuklenmesi sonucu yakalandı. McCaffrey, Karayip turunun sonunda telefonunun kaybolduğunu fark etti. Yapacak bir şeyi olmadığını duşunduğu icin işin peşini bıraktı. Ancak birkac hafta sonra telefon “yeni sahibi”nin cektiği fotoğrafları otomatik olarak internete yuklemeye başladı. Apple’ın iCloud uygulamasına yuklenen fotoğraflarda, telefonu caldığından şuphelenilen kişi ile arkadaşları, McCaffrey’nin de bindiği teknede eğlenirken goruluyordu. Fotoğrafları Facebook’a yukleyen McCaffrey, tekne gezilerini duzenleyen şirkete de haber verdi. Şirket yetkilileri fotoğraflardaki kişinin kimliğini tespit edip şupheliyi gorevden uzaklaştırdı. Sozcu Rebecca Peddie de USA Today gazetesine yaptığı acıklamada, iPhone’un kendilerinde olduğunu soyledi. McCaffrey ise Facebook’ta konuyla ilgili bir mesaj paylaşarak, “Yetkililere haber verdim, fotoğrafları onlara da gonderdim. Umuyorum telefonuma kavuşurum ve birkac ucretsiz gezi hakkı kazanırım” dedi.kaynak __________________