Merhaba arkadaşlar bazılarınızın GM (general mobile)niz var ve oyun yuklemek istiyorsunuz fakat; .jar calıştırma programı, Nasil acılır tipte her yeri gezdiniz.... ßen bu sorunu cozdum arkadaşlar ilk linkimizi veriyorum: http://hotfile.com/dl/133557772/6622..._OYUN.rar.html Bunu indiriyorsunuz... indirince acın,icindeki klosore tıklayın bir klasor daha ve bir suru rar cıkacak Turkce isterseniz Oyunları tekrar Klasore girin,yok ben ingilizce oynucam bunlar daha guzel derseniz orda kalın... rarlara bi bakın ben erkeğim,en cok fifa 2005 i beğendim,tavsiye ederim sonra alın, masaustune atın fifa 2005 i (ornek olarak fireman bile var) ve işimiz kolaylasır icine bakmayın moreliniz bozulur, yapamayacağım dersiniz sonra direk tel.'i bağlantı kablosuyla pc'ye .... BilgisayarımH-G artık neysE ir dosya--acın o dosyayı sonra rarı acmadan komple atın,yukleyin,guvenlice USB'yi cıkartın... sonra Telefondan yuklediğiniz kısma girin... Rar yerine ¨¨¨.jar goreceksiniz ona tıklayın (telefonda) Yukleye tıklayın ve bekleyin... konumu secin vs. Sonra Java ya giriyoruz Birde baktık Opera Mini .... Ve Fifa 2005 Hayırlı Olsun karışık gibi ancak iyi okuyun cok kolay aynı matematik problemi. __________________