Sony Sony Ericssondan Resmen ayrıldı1
Android Telefonlar0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Sony Sony Ericssondan Resmen ayrıldı1
-
10-10-2019, 19:27:30Sony ile Ericsson'un ayrılma kararı resmi olarak onaylandı. Bildiğimiz gibi 2 firma gectiğimiz aylarda vardıkları karar doğrultusunda telefon pazarındaki ortaklıklarını sonlandırmış ve anlaşma doğrultusunda Ericsson'un Sony Ericsson ortaklığındaki %50 hissesi Sony tarafından yaklaşık 1.5 milyar dolar karşılığında satın alınmış ve buna ek olarak Ericsson'a ait olan kablosuz cep telefonu teknolojilerine ait 5 asli patent de Sony'ye devredilmişti. İşte Sony'den yapılan acıklamaya gore, karar duzenleyici kurumlar tarafından da resmi olarak onaylanmış durumda. Bu arada Sony yeni CEO'su Kazuo Hirai onderliğinde giriştiği yeniden yapılanma surecinde, firmanın mobil kanadı olan Sony Mobil İletişimleri markasında da bir yeniden isimlendirmeye gitme kararı aldı. Muhtemelen gectiğimiz gunlerde paylaştığımız merkezi yapılanma kararı ile ilişkili bir adım olsa gerek ama detaylar henuz netleşmediğinden kesin bir şey demek guc. Şimdilik bilinen şu ki, telefon işi yeni donemde elektronik gamının merkez noktasına yerleştirilecek ve anahtar oneme sahip olacak. Zamanla da kademeli bicimde Sony'nin tum ağ bağlantılı tuketici elektroniği urunleri (akıllı telefon ve TV'ler ile tablet ve PC'ler) ile merkezi bir catı altında toplanacak gecmiş aylarda sony bayağı bir para odeyerek ericsson hisselerinin %50 sini satın aldı ve firmanın adı sony mobile odu artık peki ilk cıkardıgı telefona gelelim tatataaaaaam karşınızda Xperia S cok şık değilmi ???? acaba ic ozellikleride şık mı ??? bence once dezavantajlarına bakalım 1-Bataryasının cıkarılamaması 2- sar değerini yuksek olması ama benim gibi telefonu cevrimdışı kullananlara sorun yok avantajları 1-nfc nfc nedir peki ? paketten cıkan 2 kucuk anahtarlıga benzer şeyleri programlıyorsunuz sonra orneğin gece yatmadan once bidaha wifi kapat gps kapat falan ugraşmadan direk anahtarlıgı telefoa değdiriyorusnuz butun işlemleri kendisi 1 sn ye de bitiriyo ayrıca paketten 2 nfc cıkıyor 2-telefona yakında en yeni surum olan jelly bean gelecek 3-sony işte taş gibi telefon uretiyo duvara at bişey olmaz cok dayanıklıdır 4-yuksek kapasite 8-16-32 GB secenekleri 5-ilginc tuş tasarımı 3 tuş da dokunmatik fakat tuşların ustunde simge yok alttaki ışıklı camda simgeler var 6-Cift cekirdek sayesinde 3d oyunlarda sorun yaşamasssınız 7-kibar ve havalı tasarımı sayesinde note 2 yi yada galaxy s3 u tereddut etmeden cope atmanızı saglıyor benim goruşlerim : s3 e gore ucuz ve dayanıklı benim butceme gore biraz pahalı ama ucuzlar yakında şahsen kendim edirne teknosada elime aldım ve denedim sonuc olarak hic bırakasım gelmedi elime tam oturdu ve menu gecişşlerinde 1 kasma bile yoktur Derin ozellikler : Ağırlık (gr.) 144 Bluetooth Var Boyutlar (mm) 128x64x10,6 Ekran Cozunurluğu (piksel) 1280 x 720 Ekran Turu HD Fotoğraf Cekme Var GPRS/WAP GPRS/WAP Garanti Suresi (yıl) 2 Handsfree Var Hesap Makinesi/Kronometre Var Infrared (Kızıl Otesi) Yok İşletim Sistemi Android 2,3 Java Uygulamaları Var Kamera Cozunurluğu (piksel) 12 MP MARKA SONY MODEL XPERIA S Max. Bekleme/Konuşma (saat) 420 /8,5 Mp3/Radyo Var Oyun Var Pil Turu Li-Ion RENK SİYAH Renk Sayısı 2 Renkli Ekran 16 Milyon Renk SMS/EMS/MMS SMS/EMS/MMS Saat/Alarm/Ajanda Evet Telefon Hafızası 32 GB Titreşim Var USB Desteği Var Video Kayıt Var Video Oynatma Var 3G Var Edge Var GPS A-GPS Goruntulu Konuşma Var SIM KART (Tek/Cift) Tek Telefon Tipi Klasik WiFi Var Qwerty Klavye Sanal Dokunmatik Ekran Var SAR Değeri (W/kg) 1,30 Asisted GPS Var On Kamera Var __________________