LG Google'ın Lg Nexus 4'u Ocak Ayında Turkiye'de
Android Telefonlar0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- LG Google'ın Lg Nexus 4'u Ocak Ayında Turkiye'de
-
10-10-2019, 19:21:10Android 4.2’li ilk telefon olan ve Google tarafından LG’ye urettirilen Nexus 4, Ocak ayında Turkiye’de satışa cıkıyor, fiyatı ise 1.000 ... Kredi Kartı Borcunuzu Odeyelim... 5 Ay Erteleyelim..! Android 4.2'li ilk telefon olan ve Google tarafından LG'ye urettirilen Nexus 4, Ocak ayında Turkiye'de satışa cıkıyor, fiyatı ise 1.000 TL civarında olacak. LG'den PC Extra'ya yapılan ozel acıklamaya gore dunyanın ilk Android Jelly Bean 4.2 işletim sistemli telefonu Nexus 4 icin geri sayım resmen başladı. Nexus 4, Ocak ayının ikinci yarısından itibaren Turk tuketicileriyle buluşacak. Nexus 4 peşin fiyatı ise 1.000 TL dolaylarında olacak. Kesin fiyat bilgisi Ocak ayının ikinci yarısında duyurulacak. Quad Core Snapdragon S4 Pro 1.5GHz işlemcili ve 4.7 inc ekran boyutlu Nexus 4'un yalnızca 8 ve 16 GB'lık kapasitelerde satışa sunulmuştu. Ayrıca Google bu telefona harici depolama koymadığını da belirtelim. Nexus 4 teknik ozellikleri ise şoyle: İşletim sistemi: Android 4.2 Jelly Bean Ekran: 4.7" 1280×768 piksel kapasitif ekran, 320 ppi Ekran: Corning Gorilla Glass 2 İşlemci: Quad Core Snapdragon S4 Pro 1.5GHz Rom: 2GB Kamera: On 1.3MP, arka 8MP arka Kamera: 8MP'lik arka kamera ile Photo Sphere kullanımı Bağlantı: 3G, Wifi, Bluetooth 4.0 Kapasite: 8GB ve 16GB Pil: 2.100 mAh, kablosuz şarj destekli Nexus 4 fiyatı ABD'de 299 Dolar, Avrupa'da 299 Euro Google'ın tanıttığı yeni telefon Nexus 4, LG tarafından uretilmiş bir urun. Android 4.2 işletim sistemli telefonun ekranı ise 4.7" buyukluğunde. İcinde dort cekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemcisi var, hızı ise 1.5GHz'de. 2GB'lık ROM, 8 ve 16GB'lık kapasite secenekleri, Photo Sphere ozellikli cift kamera, GPS, Bluetooth 4.0, Wifi, 3G'ye ek olarak bilimum sensorlerle birlikte Android 4.2 işletim sistemi bu telefonu yeterince ayrıcalıklı kılıyor. LG Nexus 4 ile birlikte gelen Android 4.2 ozellikleri ise kısaca şoyle: Photo Sphere: Android 4.2'nin en cok goze batan ozelliği diyebiliriz. Telefonun kamerası ile bulunduğunuz noktadan tum cevrenizi 360 derecelik bir eksende fotoğraflayabilirsiniz. Cektiğiniz fotoğraflar, cihaz icindeki yazılımla birleştirilerek, tıpkı Google Street View – Sokak Gorunumu gibi bir moda getiriliyor. Ardından bu calışmayı dilerseniz Google'la paylaşabilir, dilerseniz Google Plus hesabınızda cevrenizdekilerin goreceği şekilde internete gonderebilirsiniz. Gercekten de son derece yaratıcı ve olağanustu bir ozellik. Yeter ki doğru ışık altında cekim yapılsın. Fotoğrafları anında paylaş: Android 4.2'de gelen bir diğer ozellik ise cekilen fotoğrafların tercihe bağlı olarak anında size ozel şifreli bir alanda internete upload edilmesi, ki bu alan Google Plus hesabınızın altından erişilebilir durumda olacak. Boylece cektiğiniz fotoğrafları daha sonra bilgisayara aktarma gibi bir derdiniz olmayacak. Ancak 8MP'lik kamera ile cekilen fotoğrafların ortalama 1-2MB yer kaplayabileceğini duşunursek, internet kotanızı surekli gozetim altında tutmanız gerekeceğini hatırlatırız. __________________