eet bole acam dedim bi konu ben anlatam biseyler var ama anlamadm bende simdi yazın basları gibi taksimden eve doncem evde avcılarda taksimde avcılar otobusu baya gec gelio bahcesehire bindim fln avcılarda indim telimi otobuste dusurmusum cok gzl aradm bahcesehir otogarını 15 dk sona arayın otobuste bulursak gelir alırsınız dedi bekledm aradm bulmuşlar gittim aldım sanslıyım biraz burda sona bi kac hafta once 100 kntr aldm shortun cebine koydum boş cd alcaktım donerken yuklerim dedim sona bi baktm yok duşmuş cepten ohh yarasın bana simdi avcılara gitcem işte gittim daha dorusu bgn oldu 20 ytl verdim sofore adam bozuk yoktu galiba para ustunu vermedi bana bende mzk dinliodm avcılara gelince dalmısım bi gzl indim gittim kırtasiye gibi bisey var işte uykusuz alcam dergi bu hafta cıkıo penguenden ayrılan yazarlar oraya gecti fln nese baktm para yok dedim ne gzl cıktım kostum onunu kesmek icin coktan gitmişti yada coktan diilde kırtasiyeye girmeden once fark etseydim onunu kesmiştm bi gzl parada gitti bu sıcakta eve kdr yurudum ole yani bakalm daha ne kaybetcem hea bide iddaada cok tek mactan yatıorm bu anlattım kaybetmeler gibi diil ama olsn tek mactan yatmayı gecelimde bi ay once 1 mactan 725 ytl yattı yolda dusurmuş gibi icime oturdu o para bu ara biraz ara verdim ztn iddaaya sansım kotu