Tuğrul Suleymanoğlu isimli bir vatandaş, 'İslami otel'leri arayarak konaklama fiyatlarını oğrendi. Suleymanoğlu'nun paylaştığı video sosyal medyada gundem oldu.
TurizmGuncel
Tuğrul Selmanoğlu isimli vatandaş, son donemde tartışma konusu olan İslami otelleri arayarak konaklama fiyatlarıyla ilgili bilgi aldı. Goruşmeleri video kaydına alıp Facebook hesabında paylaşan Suleymanoğlu, "Fiyatlar hic de İslami değil" şeklinde tepki gosterdi.
Suleymanoğlu'nun "İslami otelleri aradım...cok guleceksiniz ağlanacak halimize, tek kelime ile rezalet..." ifadeleriyle paylaştığı videoda, bilgi aldığı otellerin fiyatları ise dudak ucuklatıyor. Angel's Marmaris Hotel 2 yetişkin ve 2 cocuktan oluşan aileye 10 gunluk tatil icin 92 bin liralık fiyat verirken, Wome Deluxe Hotel'in 2 yetişkin ve 3 cocuktan oluşan aileye 13 gunluk tatil icin 30 bin liralık fiyat verdiği goruluyor.
Turkiye'deki İslami otellerin fiyatları ile Dubai'de bulunan Burj Al Arab'ın fiyatlarını da karşılaştıran Suleymanoğlu, ''Dunyanın en luks oteli bize 15 bin TL civarında fiyat verdi. İnsaf diyorum, başka bir şey demiyorum.'' ifadelerini kullandı.