Dunyaya teşrif etmenizin 1445 sene-i devrini İdrak ediyoruz, belki de layıkıyla İdrak edemiyoruz.. Mubarek Olsun EFENDİM..
Bir cok Hadisinde belirttiğin bu Ahir Zamanın zalimliklerinden, fitnelerinden, yanlışlarından, Hak yoldan sapmamak icin Manevi Şahsiyetinize ve Sunnet-i Seniyenize daha cok ihtiyacımız var EFENDİM!
Yuce ALLAH gonlumuzu LÂ supurgesi ile cerden copten arındırsın. İLLÂLLAH Lafzı ile oraya AŞKINI muhurlesin...
Manevi Şahsiyetinize olan muhabbeti, kalplerimizden Nurunuzu silmesin, bizi Yolundan ayırmasın, son nefesimizdeLÂ İLAHE İLLALLAH'DAN sonra Mubarek İsminizlecene kapamayı nasibi muyesser eylesin..
Dun geceki Şedhidlerimiz başta olmak uzre Butun ŞEHİDLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN..
İsmini zikredeceğim başta @Patron; @By_Diegones; @Derin Sızı; @Berona; @marifetyolcusu; @Gokturk; @Bortecine; @Lxread; @Ernesto; @EDEP; @LastDuty; @YazGuneşi; @oysasevindeditanri; kardeşlerim olmak uzre forumdaki arkadaşların, dertlerine deva, borclularına eda, hastalarına şifa gonullerine İman ve İslamın nuru ferahlık, herne diliyorsa dualarını kabul-u makbul eyle... Bu fakire de dualarında yer eyle
Amin!
Dilimizden geldiğince SALAVAT okumaya gayret edelim İnşaallah
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- GECENİN DUASINDA Buluşalım