Suriye'nin kuzeydoğusuna yonelik Barış Pınarı Harekatı başlamasının ardından patronlardan destek mesajı geldi. İşte patronlardan verilen destek mesajları…
[h=3]İTO BAŞKANI ŞEKİP AVDAGİC:[/h] İTO'nun temsil ettiği 420 bin uyemiz adına soylemek isterim ki, iş dunyamız tum gucuyle devletimizin ve ordumuzun yanındadır, arkasındadır. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın şahsında kahraman ordumuza, jandarma ve polis teşkilatımıza muvaffakiyetler diliyorum. Cenab-ı Hakk, yÂr ve yardımcıları olsun.
[h=3]TOBB BAŞKANI RIFAT HİSARCIKLIOĞLU:[/h] Rabb'im, Barış Pınarı Harekatı'nda gorev alan şanlı ordumuzun mensubu tum Mehmetciklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz ve dualarımız Mehmetciklerimizle. Sefer bizden, zafer Allah'tan." değerlendirmesinde bulundu.
[h=3]TESK BAŞKANI BENDEVİ PALANDOKEN:[/h] Toprağımızda gozu olanlara da en iyi dersi Turk Silahlı Kuvvetlerimiz vermekte gec kalmaz. Allah bu harekatta gorev alan şanlı ordumuza mensup tum Mehmetciklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz, yureğimiz ve dualarımızla Mehmetciklerimizin yanındayız.
[h=3]TİM HALI SEKTOR KURULU BAŞKANI SALAHATTİN KAPLAN:[/h] Turk ordusunun bolge ve dunya barışına katkı sağlayacağı Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetciklerimize dua ediyor, harekatın başarıyla son bulmasını, bolgeye huzur ve guven getirmesini temenni ediyorum. Gun birlik ve beraberlik gunudur.
[h=3]BTSO YONETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM BURKAY:[/h] Dualarımızla ve tum gonlumuzle devletimizin ve kahraman Mehmetciğimizin yanındayız.
[h=3]TURKİYE GIDA VE ŞEKER SANAYİ İŞCİLERİ SENDİKASI GENEL BAŞKANI İSA GOK:[/h] Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın ulkemize yonelik savurduğu kustah tehditler ne akla ne de vicdana sığmakta, Amerikan hegemonyasının sağlanması icin gosterilen ikircikli politikaları acıkca ortaya cıkarmaktadır. Terorizmle mucadelesinde kapsamlı, etkin ve kararlı bir strateji izleyen Turkiye, bolgesel krizlerle beslenen PKK'ya yonelik temposu gittikce artan proaktif tedbirler almaya başlamıştır.
Patronlardan Barış Pınarı Harekatı'na tam destek
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Patronlardan Barış Pınarı Harekatı'na tam destek