Belki bu telefon hakkında tereddutleri olanlar vardır onlar icin yazdım ben Nexus 4'u bir aydır kullanıyorum Size iyi ve kotu yanlarını yazıcam ilk olarak ciddi bir şarj sıkıntısı yok ama cok iyi de değil yani normalde Kullanımda 1 gunu rahatlıkla cıkartır (1 saat internet 30 dk oyun ve telefon goruşmeleri). Bide aşırı ısırdığı hakkında soylentiler var ama telefon fazla ısınmıyor hami ısınıyor ama cok değil hem ısınması normalde cunku 4 cekirdekli haliyle ısınacaktır. Gelelim hız konusuna bu yonden beni cok memnunettiğini soyleyebilirim saf Android kullanması hem ram hem depolama hemde hız bakımından cok daha avantajlı ses bakımından cok kotu olmasada idare eder s3 ile karşılaştırma yaptım sesi sadece Biraz Daha kısık fotoğraf bakımından gun Işığında cok iyi sonuclar alabiliyorsunuz ama loş ışıkta berbat sonuclar elde ettiğiniz soylemeliyim. Fiyat bakımından normalde ucuz olması ama turkiyeye cok pahalı olması sizi biraz saptırabilir ama yurt dışından getirebilirseniz daha ucuza labilirsiniz mesela ben telefonu Suudi Arabistan'dan 800 lira gibi makul bir fiyata aldım. Sonuc olarak alınır mı alınması sorusuna cevap verirsek alınır 10 uzerinden 8 puan alır. __________________