Zorlu Grubu'nun Yonetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, turizm sektorune ovguler yağdırdı. Zorlu, “Raffles İstanbul Zorlu Center otelimiz de Eylul ayında acılacak” dedi

Zorlu Center ve TURSAB ev sahipliğinde Zorlu Center PSM’nin turistlere yonelik gosterisi “Spirit of Istanbul”un lansmanında konuşan Ahmet Nazif Zorlu, turizm sektorune mesajlar verdi.

Zorlu Center projesinin performans sanatları merkezi, alışveriş merkezi, ofisler, rezidanslar ve otelden oluştuğunu anımsatan Zorlu, “Benim tabirimle “beşi bir yerde”. İstanbul’un turizm potansiyeli icin onemli bir yatırım olan Raffles İstanbul Zorlu Center otelimiz de Eylul ayında acılacak ve “beşi bir yerde”miz tamamlanmış olacak” dedi.

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nin ulkemizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla inşa edildiğini anımsatan Zorlu, konuşmasında şu noktalara değindi:

İSTANBUL’UN TURİST POTANSİYELİNİ ARTIRACAK

“New York Broadway ve Londra West-End'den sonra muzikallerin ucuncu adresi artık burası. Zorlu Center İstanbul'un ve ulkemizin tanıtımı konusunda cok onemli bir rol oynamaya başlarken inanıyoruz ki, İstanbul'un turist potansiyelini artıracak, ulkemizin doviz girdilerine de onemli bir katkı sağlayacak.

ZORLU ŞEHRİNİ YARATMAK KOLAY DEĞİLDİ

Zorlu şehrini yaratmak kolay olmadı bizim icin. Ulkemizin tanıtımında gonul vermiş biri olarak bu yolda sonsuz emek sarfeden siz turizmcilerimizle bir arada olmak benim icin buyuk bir mutluluk… Ulkemize gelen turist sayısı her yıl daha da artıyor. Değerli calışmalarınız icin sizlere ve değerli dostum Başaran Ulusoy ve TURSAB’a teşekkurlerimi iletiyorum.

EŞSİZ BİR PROJE

Zorlu Center, istanbul’un turizm potansiyelini artıracak onemli bir yatırımdır.
İstanbul’u bir dunya başkenti yapmak icin bize de buyuk bir sorumluluk duşuyor. Bu nedenle hicbir yatırımdan kacınmayarak Istanbul kadar eşsiz bir projeyi hayata gecirdik. Turkiye’de ilk defa boyle bir yeri ulkemize kazandırdığımız icin cok mutluyuz.

http://turizmguncel.com/haber/zorlu-...di-h19531.html