Arkadaşlar herkese selamlar, Telefonumu alalı bir hafta oldu gercekten cok memnunum fakat bugun yasadıgım bir problem canımı sıktı, yardımcı olabilirseniz sevinirim. LG LAS450h(A1) kodlu soundbar ım bulunmakta bluetooth ile cihaza bağlanmakla ilgili sorun yaşıyorum. İşin ilginc tarafı ise şoyle; - Başka bir telefon veya bilgisayarla soundbara bağlantıdığımda hicbir sorun olmadan muzik dinleyebiliyorum. - Mate 10 prom ile JBL go bluetooth muzik calara ve aracıma da sorunsuz bağlanıp muzik dinleyebiliyorum veya bilgisayara veri gonderip/alabiliyorum. - Hatta telefona Lg bluetooth remote programını indirip, onunla soundbara bağlanıp, muzik dinlemeyi başardım. Hala direk olarak neden bluetoothtan bağlanıp, muzik dinleyemiyor olmamın sebebini anlamış değilim. Telefon bluetooth ayarlarında pair olarak gozukmeme rağmen, connect dediğim zaman, failed to connect uyarısı alıyorum. Butun oğleden sonra her turlu isim değiştirme, eşleşme kaldırma vs. denememe rağmen fayda etmedi, garip olan 2 aletin de bluetoothunda arıza olmadığı belli ve 2sininde software olarak bir problemi gozukmuyor. Sadece birbirini sevmeyen 2 cihaz gibi bir durum oluştu: Yardımcı olursanız cok sevinirim. __________________