Arkadaslar 600 tl civarı butcem var. İnternette yaptığım incelemeler sonucu bu telefon ve samsung gioyu onerilmiş olduğunu gordum. Fakat ben hobi olarak fotograf cekmekte istiyorm diyeceksiniz ki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ama olmuşken hepsi telefonda bulunsun dedim. Siz hangisini onerirsiniz yada bu fiyata ne gibi telefon onerirsiniz? Fotograf acısından bu fiyata hangi telefonu alabilirm? (şahsen x5 i arkadaşımda gorup beğendim, yarım saat kadar inceledim fotograf kalitesi 5mp olmasına rağmen 5 mp kalitesini vermiyor gibi ama vasat denecek kadar kotu değil, video kalitesi gayet guzel 720p hd kayıt yapıyor. multitouch sorunsuz, android işletim sistemi guncellemeleri geliyormuş galiba, internette dolaşma sorunsuz ve flash da hicbir sorun gormedim bi kac video izledim. oyunlar sorunsuz araba yarışı vardı hicbi takılma vb olmadan psp'm deki performansı aldım tek sorun telefonu hicbiyerde bulamamam bu yuzden samsungu araştırdm gio kullanan arkadaşlar varsa yardım istiyorum şimdiden teşekkur ederim.) not: sanırım turkcellde kampanyası varmış fakat yılbaşında bitmiş internet fiyatı 30-50 tl arası yuksek bilen arkadasşar nerden alabileceğimi de soyleyebilirmi? __________________