not: bu kıssayı bundan 1 2 ay once bır radyo programında dınlemesıtım sahabenın ısımlerı ve keferenın ısmını unuttum....onun ıcın kusura bakmayın..yanı bır yerden kopyalayıp yapıstırma ıslemı yok kendım yazıoyrum

islamiyetın ılk yılları hıcretten sonra bır tarıh.......
mekkelı bır musrık vardır..bu musrık kafırlıgın fınansmanını saglamaktadır ve budurumdan peygamber efendımız cok rahatsız olmaktadır..cunku musrıklerın fınansmanın buyuk bır kısmını bu sahıs saglamaktadır...
peygamberımız ( sav ) bır ekıp ( tim allahu ekber ) kurulmasını emreder..
kurulan ekıp bu musrıkten borc para alacak ve borcu odeme vaktınde yada borcu alırken ıslamın kılıcını bu musrıklen tanıstıracaktır....
ozel harekat tımı musrıkten almaya gıder ve bır fırsatını bulup bu musrkle kılıclarını tanıstıramazlar...ve borc ısterlerken musrık muslumanlardan kefıl ıster muslumanlar ıse uzerıne gostere bılecek bır mallarının olmadıgını belırtırler..o vakıt musrık o halde bana karılarınızı bırakın der....muslumanlar ıse hıc bozulmadan ey bılmemne sen yakısıklı adamsın bız karılarımızı sana bırakmayız deyıp musrıgın gururunu oksayıp parayı alırlar..
not: musrık yakısıklı bır adammıs yatagı kor yorganı ateş olsun
ve parayı odeme vaktı gelınce muslumanlar musrık sahısın evıne ( ıyı korunan bır yre olması lazım koşk yada oyle bırr sey olarak anlatılmıstı ) kafır o gun yenıden evlenmıstı muslumanlar onu cagırdında karısı kesınlıkle onun gıtmesını ıstememsıtır..fakat musrık muslumanlara guvenerek ınmıstır...

( allahu ekber )neyse haydı senınle bıraz yuruyelım demmıstır musrık sahısa ve sahıslan karanlıkta bahcelere doru ılerlenırken musluman tımden bırı kılıcına davranıp oyle bır savurmuskı musrık ten oyle bır ses cıkarmıskı hatırladım kadarıylan tum medıne bu cıglıgı duymus.. allahu ekber
peygamber efendımız bu guzel haberı duydugunda sevındıgını hatırlıyorum...
eger yanlıslık yazdıysam lutfen uyarın..
hemde eger hakkımız varsa kanal penceresınde aslını yayınlamanızı rıca edıyorum

atomicatomic,atomicatomic2,atomicatomic3

es selam