Webmasterlar Lutfen Bakmadan Gecmesinler
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Webmasterlar Lutfen Bakmadan Gecmesinler
-
10-10-2019, 05:21:30Merhaba, forum kuracak ortak arıyorum. Bilgisayarımda forum dosyaları yok. Ortak forum acacak birini arıyorum. Ortak olacağım kişi forumu acsın. Funpic forumlar da olur. Yani demek istediğim ucretsiz forumlar da olur. Ben de o forumda admin olayım. Forumda baya konu acarım, baya uye toplarım. Diğer ortağın arada bir (isterse 2 - 3 gunde bir) girip kontrol etmesi yeterli. Forum kuracak ortağın başka bir forumu varsa, o forumunda da konu acarım ve baya uye toplarım. Ayrıca ortağın diğer forumunun reklamını yeni acacağımız forumda da yapabiliriz. Forumun vbulletin veya smf olması benim icin bir sorun teşkil etmez. Benim de bazı şartlarım var. Yeni acacağımız forumda istatistik merkezi eklentisi olması gerek. İstatisitik merkezi eklentisi olduğu zaman idare etmek bana gore daha kolay. Benimle bu forum uzerinden ozel mesaj yoluyla irtibata gecebilirsiniz. Foruma surekli giriş yaparak hesabımı kontrol ediyorum. Ayrıca [email protected] adresinden de ulaşabilirsiniz. __________________