Satilik Domainler Satilik 1 * Domain Adı : endegerlim.co m * Kayıt Tarihi : 7 Ekim 2008 * Bitiş Tarihi : 7 Ekim 2009 * Registar : hostburda.co m * Minimum Fiyat: 50 YTL * Başlangıc fiyat: 50 YTL * Minumum artış: 1 YTL * Bitiş Tarihi : 28.11.2008 * Hemen Al : 120 YTL * Ozel Notlar : Herhangi bir ban vs.. yoktur.Domain adi degerlim in fazlasi olan endegerlimden gelmektedir.Mukemmel Bir arkadaslik sitesi olur.Kulaga hos geliyo. Satilik 2 * Domain Adı : baskentguzeli.co m * Kayıt Tarihi : 7 Ekim 2008 * Bitiş Tarihi : 7 Ekim 2009 * Registar : Hostburda.co m * Minimum Fiyat: 50 YTL * Başlangıc fiyat: 50 YTL * Minumum artış: 1 YTL * Bitiş Tarihi : 28.11.2008 * Hemen Al : 75 YTL * Ozel Notlar : Herhangi bir ban vs.. yoktur.ihtiyactan satılıkdır.Benim dusuncem ankarali ideal hakeden bir bayan arkadasimiza yapabilirsiniz.Tasarimdada yardimci olurum.Bende ankaraliyim.ama orayi hakeden biri olmadi yani simdiye kadar oraya hic kimse gecmedi. Satilik 3 * Domain Adı : otofuarim.co m * Kayıt Tarihi : 13 Kasim 2008 * Bitiş Tarihi : 13 Kasim 2009 * Registar : Hostburda.co m * Minimum Fiyat: 50 YTL * Başlangıc fiyat: 50 YTL * Minumum artış: 1 YTL * Bitiş Tarihi : 28.11.2008 * Hemen Al : 175 YTL * Ozel Notlar : Herhangi bir ban vs.. yoktur.Super bir oto ilanci yada guzel bir oto galeri ismi olur heleki sole kaliteli guzel bir script yazdirdiktan sonra link kasma vs. derken inaniyorumki asiri tutabilir.Ben domaini bole dusuncem oldugu icin aldim.ama cok fazla maddiyat gerektirir.Ama sonunda bu 175 ytl satis fiyati size komik gelir.Her yapilan bir seyde katlar bu domain deneyim derim. Buraya yazarak iletisime gecebilirsiniz. ayrica cok isteyen olursa fiyatlarda yardimci olurum.Kolay gelsin arkadaslar. __________________