Site adı: Bircok Site var Site iceriği:Genelde Muzik ile ilgili siteler. Konu sayısı:-- Acılacak konu iceriği: iceriğe uygun yazılar,ayrıca youtube benzeri sitelere video yuklenmesi yapabilecek arkadaşlar icinde ayrıca bir hesap yapabiliriz. Site scripti:Kesinlikle Forum olmayacak.Forum postcuları eklemesin lutfen !!! Sitelerim kendime ait ve botlu hazır scriptler ,bazılarıda wordpress. ancak daha kaliteli icerik icin postcu duşunuyorum,botlar genelde cok sacmalıyor. Uyelik sayısı:-- Sure: Acele Yok Fiyat:1000 konu 20 YTL civarında genelde piyasada ama yine konuşabiliriz,uzun sureli birlikde calışabileceğimiz biri olduğu surece fiyat değişir. Ek mesaj:Arkadaşlar ozetle 1000 konu 20ytl duşunuyorum,odeme : nakit,kontor,domain,hosting vs ne isterseniz olabilir,Forum kesinlikle olmayacak,bot calıştırmayı teklif etmeyin calıştırmayı bende biliyorum portal scripti veya wordpress olacak,Şimdilik bu kadar herkese sağlıklı mutlu gunler diliyorum. İlgilenen arkadaşlar Pm atarlarsa msn yoluyla kendilerine ulaşacağım. __________________