merhaba arkadaşlar 2 ay once yazılmış olan scriptimi satıyorum acil paraya ihtiyactan dolayı satıyorum ozel yazılım ile yazılmış portalın herşeyi yonetim panelinden ekleniyor ademaslan.com.tr/projects_detail.asp?projectID=46&projectTitle=MPlu s arkadaşlar tum linkler sağlam calışmaktadır yonetim paneli sağlam calışmaktadır dıştan basiti gorunum olabilir yan menu lnklerinin bazıları yapım aşamasında olduğundan ckapalıdır fakat icinde scriptler hazır haldedir her ay bir menuyu aktifleştiriyorum reklam amaclı acmadığım icin reklam almadım icindeki ozellikleri siteyi gezerek gorebilirsiniz kariyer bolumu ( ayrı script ) sikayetim var bolumu ( ayrı script ) facebook ( ayrı script ) sinema bolumu ( ayrı script ) mekan tanıtımı ( ayrı script ) forum ( ayrı script ) gezi tatil ( ayrı script ) e-mail sistemi ( ayrı script ) web destek ( ayrı script ) daha fazlası icin irtibata geciniz iletişim resmidir badge.facebook.com/badge/577442767.174.1013272760.png graphic @ maxiturk. c o m surekli acık msn adresimdir grafik3r @ gmail. c o m e mail adresimdir lutfen ciddi alıcılar arasın veya eklesinler fiyat 1200 tl dir pazarlık payı vardır __________________