S.a. ArkadaşLar Baktım Ki Herkez Bi Site Acma Cabası İcerisinde. Ve KimiLeri Forumu Kurarım Gibi BaşLıkLar Acmış. Eğer Bir Kişi Forum Kurmayı BiLmiyorsa , KuruLmuş OLan Forumun AyarLarını , Yapmayı EkLenti EkLemeyi , Tema V.s YukLemeyi Ve Değiştirmeyi De BiLemez Diye Tahmin Ediyorum. Mademki Ucret KarşıLığı Birşey YapıLıyor Adam Gibi YapıLmaLı Diye Duşunuyorum.. Size Forum KuruLum , Script KuruLum , Script EditLeme , HtmL YazıLım , Forumda Veya Web Sitede EditLeme Yapma Konusunda Ucreti iLe Destek Vermek İstiyorum. Sizde Hak Verirsiniz Ki Forum Kurmak Okadar Zor OLmasada Zaman ALıyor. Ve Bunu Kurup AyarLarını Yapıp Teması EkLentiLeri Derken Baya Bir Uzuyor. DoğaL OLarak Zaman Harcamış OLuyorum. Gecen Zaman Geri GeLmez Ve Bu Harcanan Zamanın Da Bi BedeLi OLmaLı En Azından.. Ben Ne Gibi ŞeyLer YapabiLirim ?
- vBuLLetin KuruLum . Her TurLu EkLentisi , Seo AyarLarı , Yedek ALıp Taşıması ( AynıLarı Diğer Forum ScriptLeri İcin GecerLidir. [ Smf , Mybb Vs ] ) - Hoşunuza Giden Bi HtmL Tasarım Mı Var , İstediğiniz ŞekiLde TasarLar Ve Size SunabiLirim . - Domain , Host Konusunda Yardımcı OLabiLirim . - Foruma Banner Koyma , Forumu DizinLere EkLeme , ForumLarLa Link DeğişikLiği BacLink Konusunda Destek VerebiLirim. V.s. Gibi Daha UfakLı İriLi Bir Cok Şey. Kuracağım Script : Smf , Mybb, vBuLLetin , Php , Ve Diğer Hazır ScriptLer Hosting Ve Domain : İster Ben KarşıLarım İsterseniz Siz İstediğiniz Yerden ALırsınız.. Forumda KuruLacak EkLentiLer : İstediğiniz TemeL 10 EkLenti Kuracağım forum scripti:Extra AyarLamaLar : Forum Admin Cp 'Den Forum İcin GerekLi Butun AyarLarı Yaparım İstediğim Ucret : 10 YtL ReferansLar : GopLise[dot]Net , Tutsak[Dot]Org V.s. Ek Msj : Extra İşLer Ucrete Tabi OLarak YapıLır. Odemeyi İş Bitiminde ALırım. OnemLi OLan KarşıLıkLı Guven Ve İnsanLık. İLetişim: ThuqZ_LiFe[at]HotmaiL.com ThuqZ_LiFe[at]Tutsak.Org Not: Lutfen Konuya Gereksiz MsjLar Yazmayınız .. SaygıLarımLa .. __________________