Satılık PROXY Sitesi (Youtube Videolarını Calıştırır!)
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Satılık PROXY Sitesi (Youtube Videolarını Calıştırır!)
-
10-10-2019, 05:08:17Yeni acmış olduğumuz proxy sitesini hosting ihtiyaclarını karşılayamadığımız icin satmak zorundayız. Hollanda lokasyonlu 100 Mb alan ve 10 Gb trafik vs. ozelliklere sahip host paketide siteyle birlikte verilecektir ama aylık trafik oranının yukseltilmesi lazım. İnternette bircok proxy scripti var ama anlayan arkadaşlar bilir ki neredeyse hicbiri Youtube vs. sitelerdeki videoları calıştırmamakta.Bizim sitemizde Youtube ozelliği de mevcuttur. Ayrıca yayında olan scriptin yanında internetten temin edilen değişik tasarımlarda hediye edilecektir. Domain ve hosting yaklaşık 1 ay once alınmıştır.Reklam calışmaları yapılacaktı ancak satmak zorunda olduğumuz icin herhangi bir calışma yapmadık.Site gayet hızlı hizmet vermektedir. Sitenin hali hazırda belirli bir kullanıcısı yoktur.Site adresini burada verip Google aramalarında cıkacak sonuclardan etkilenmesini istemedik.Ama alanında gayet iyi iş gorebilecek,akıda kalıcı , guzel ve kısa bir isim.İsteyen olursa bana buradan veya Msn'den ulaşabilir, domain adını Msn'de veya pm atarak soyleyebilirm. Cok uygun bir fiyata vereceğimiz domain ve hosting'in kayıt işlemi daha tamamlanmadı.Tescil firmasının altyapısında oluşan bir teknik problem nedeniyle domain kaydı şu ada tescil firmasının ustune ve kısa bir sure icinde benim adıma kaydedilecek.İsteyen arkadaş olursa direk onun adına kayıt ederiz. İletişim icin; [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz.(Oğleden sonra butun gun acıktır.) Butceniz ne olursa olsun ekleyin konuşalım! __________________